Škorpija ili voli do srži,ili mrzi. A mržnja je tako prejaka reč i prejako osećanje za Veneru.

 Šta možemo očekivati od ovog tranzita?Pre svega  mnogo raskida i pomirenja...Svadja i mirenja...

Puno strasti,ljubomore,posesivnost,pojačan ego,traženje pažnje. i svi će njen tranzit,bez izuzetka osetiti na neki način.Više će biti ljubavnih svadja,ljubomornih scena...dramaturgija u odnosima...

Emotivni odnosi biće tokom ovog perioda,dok će Venera biti u znaku Škorpije,biće  na testu.Medjusobno,u partnerskim odnosima,možete pokazati svoje najgore lice.Duboko udahnite pre nego što neka vaša negativna osećanja izadju na površinu. Jer se može buditi ona animalna priroda,da nekoga povredite,provocirate...Emocije će biti jako duboke,možete osetiti čak i fizičku bol od tolike ljubavi...Voli se sada do kraja....i bori se do kraja za ono što želite...Nema sredine....Iako se može ići iz krajnosti u krajnost....od ljubavi do mržnje.

Sve granice,koje ste postavili sami sebi,ili koji su vam drugi postavili,će biti srušene.Imaćemo priliku da mnogo toga odmrsimo, da se oslobodimo tereta, koji nas dugo sputava u pokušaju izgradnje nove budućnosti i ispisivanja novog poglavlja života.Ali samo pod uslovom da smo iskreni pre svega prema sebi,a onda i drugima.
Pritisnite kočnicu i zakazite ozbiljan razgovor sa sobom (pre razgovora sa partnerom),samo u četiri oka...Budite konstruktivni,a ne destuktivni,kako sto znak Škorpije zna,i ako baš osetite potrebu da dominirate,uradite to na neki suptilan način.

Vreme radi za ljubav, tako da, ako neki odnos vredi i ako ima ljubavi,sve će biti kako treba...Ali da li vredi čekati,procenite sami....

Svakako najizazovnije će biti Bikovima,Lavovima i Vodolijama.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner