Dobar dan leptirići cvetići

 Mesec je danas u znaku Vage,dok je Sunce u kvadratu sa Neptunom.

Dan kada su naznačene turbulencije u emotivnim odnosima,zbog laži muškaraca.Biće često pitanje, ko sam zapravo ja ili ko je osoba koju volim?
Sumnja , nepoverenje, Paranoja.

Ovo je vreme istine(što nekome može biti bolno) ,i ne zato što je istina bila bolna, već laz koju su dugo živeli.Dan koji donosi budjenje i suočavanje.
Neke stvari u sebi duboko znamo, ali smo slabi ili lenji da promenimo i preuzmemo odgovornost za svoje postupke.Hrabrost je u današnjem smetu biti iskren,biti otvoren.I ako nam možda današnje vreme govori suprotno ,da drugačiji ljudi bolje prolaze,da li je baš tako...Da li neko ko laže,krade sme za sebe da kaže da je dobar čovek?Put istine uvek nadje put...nekada kroz par dana,nekada kroz par godina,ali uvek ga zaista nadje.

Ako vas je neko povredio,uvredio,danas je dan kada treba da oprostite,zaboravite...Niste Bog,ne treba da sudite nikome,svako neka odgovara za svoje postupke sam.Praštanje ne znači da ulepšavate stvarnost. Baš naprotiv, praštanje podrazumeva prihvatanje realnosti onakva kakvom jeste.

Profesor Vladeta Jerotić je  često na svojim predavanjima govorio  :Plač je spasonosan, dragi moji.

Plakanje donosi olakšanje,nemojte tužne emocije zadržavati u sebi.

 

Želim vam lep i prijatan dan 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner