Kontakt email: [email protected]        Facebook

Dobro jutro leptirići cvetići

 Ove srede,ne baš tako povoljni aspekti.Mesec je u vatrenom Ovnu,u konjunkicji sa Marsom,koji je u kvadratu sa Plutonom.Mars vlada adrenalinom,akcijom,a Pluton transformacijom putem destrukcije koja završava kao regeneracija.Sama priroda ovog kvadrata  je puna napetosti koja vodi u konflikte i prepirke.

Pitanje nasilja danas,ali i narednih  dana će takodje biti aktuelno.
Često me pitate,kako reagovati kada su loši aspekti.I to jeste zaista dobro pitanje. Glavno je svakako,ne dolivati ulje na vatru.

Danas konkretno je dan  u kome je potrebno da budete mudri.Svesni svoje životne situacije.Svesni da je ponekad mudrije prećutati,nego žargonski rečeno "kurčiti se".Previše hrabrosti i pametovanja mogu probuditi nadmenost, aroganciju ,što može uzrokovati problem u komunikaciji.
Svadje sa ljudima iz okruženja,partnerima,porodicom.Dosta tenzije u vazduhu.I samo je jedna reč potrebna da izazove potpuni haos.
Muškarci na posebnom udari,jer ovih dana mogu biti veoma nervozni,i sa potrebom da svoj bes na nekome iskale.Neće pristajati ni na kakav kompromis.I tvrdoglavo će terati po svom,sa željom da demonstiraju neku moć.

Kod nekih će se javljati jaka želja za prekidom,ali suprotna strana neće popustiti.Biće cena,manipulacije,pretnje..Mogu se pojaviti osećaji nesigunosti, ljubomore i posesivnosti, ali ne dozvolite da vas ti osećaji savladaju.Ljubomora bi danas bila kontraproduktivna,i samo bi vodila u još veći problem.

Umesto bilo kakve ishitrene reakcije, koja može biti  prenagla, sačekajte malo.Ohladite.Izbrojte i do 1000,ako treba.

Želim vam lep i prijatan dan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner