OVAN

Zauzeti Ovnovi početkom januara mogu da očekuju razrešenje starih problema koji su uzrokovali loš odnos sa partnerom. Mnogi brakovi će se baš u ovom periodu učvrstiti, pa je sasvim moguće da ćete stvoriti snažniji i iskreniji odnos sa parnerom. Probleme ćete rešavati lakše i uživaće u slobodnom vremenu koje delite sa voljenom osobom. Ono na šta treba da obratite pažnju jesu odnosi sa porodicom, jer mogu biti narušeni krajem januara. Kako biste zaobišli svađe i rasprave, najbolje je da o problemima iskreno popričate i da nađete zajednički kompromis. Slobodni Ovnovi u januaru neće da započinju nove romanse, ali je vrlo izvesno da će poželeti da se vrate bivšem partneru ili da bar poboljšaju odnos sa njim. 

Što se tiče poslovne sfere, Ovnovi mogu da očekuju da će u januaru imati dosta novih prilika da sebe prikažu u najboljem izdanju, što ih može dovesti do velikih uspeha! Moguće je da ćete dobiti ponudu za novi posao, a povoljni su aspekti i ako želite da radite u inostranstvu. Treba da budete obazrivi ako napuštate posao u januaru, ako to uradite, trudite se da ni kolege ni poslodavca bilo čime ne uvredite, jer će vam neko od njih biti potreban u daljoj poslovnoj budućnosti.

Mogući su bolovi u kičmi i vratu. 

 BIK

Bikovi su pravi srećnici kada je u pitanju početak 2021. godine. Zvezde su jednostavno na njihovoj strani, i što se tiče posla, i što se tiče ljubavi. Zauzeti Bikovi imaće priliku da januar provedu sa partnerom, prijateljima i porodicom, pa će se zbog svega toga osećati voljeno i srećno. Stvorili ste otvoren i romantičan odnos sa partnerom i sve što treba da uradite jeste da se potrudite da on i potraje. Uživajte u zajedničkom vremenu i sitnicama koje mnogo znače! Slobodni Bikovi ovog meseca će imati priliku da upoznaju zanimljivu osobu sa kojom mogu da ostvare prijateljstvo, a kasnije i romantični odnos. 

Imaćete gust raspored u januaru, bez obzira što ste želeli da se odmarate. Ipak, dosta posla će vas motivisati da napunite baterije i da se posvetite karijeri. Imaćete mnogo planova koje ćete efikasno sprovoditi u delo, a najbolje od svega je što će vam se trud isplatiti, pa možete da očekujete povećanje plate. Ako ste imali u planu da svoj hobi unovčite ili da otvorite sopstveni biznis, sačekajte još par meseci, jer ćete u januaru zaista biti zauzeti. 

Može doći do nagomilavanja kilograma, pa se savetuju da jedete umereno. 

 

BLIZANCI

Blizanci koji su u vezi ili braku, imaće dosta rasprava sa voljenom osobom početkom januara, a većina svađa proizilazi iz ljubomore. Strasti su se uzburkale, a vi ćete težiti ka mirnoj luci. Ako želite da izgladite odnos i da svoj brak spasite od krize i rutine, najbolje je da sa partnerom otvorite sve karte i kažete šta vas tišti. U suprotnom, stalna prepiranja mogu dovesti čak i do potpunog razvoda. Blizanci će u januaru imati priliku da se suoče sa sobom i svojim manama, pa će mnogi i početi da rade na sebi i da se menjaju. Slobodni Blizanci će uživati u flertu, i upoznavanju sa novim ljudima, ali ovog meseca nećete otpočeti ozbiljnu ljubavnu vezu. 

Na poslu vas očekuju nove obaveze, a moguće je da ćete prihvatiti i dodatni posao, kako biste doveli u red svoje finansije. Savetuje se da u januaru ne rasipate novac i da budete štedljivi, jer će vam novac utekako biti potreban u narednim mesecima. Iako su vam finansije u fokusu, treba da razmišljate i o svim planovima koji su vezani za karijeru, jer je kraj janura pravo vreme da započnete da radite ono što ste dugo želeli. 

Zdravlje je stabilno, ali su mogući problemi sa zubima. 

RAK

Zauzeti Rakovi će u januaru imati priliku da bolje upoznaju svog partnera, a to znači da će se između vas mnoge tajne biti otkrivene. Biće u ovom mesecu više romantičnih trenutaka, pa ćete se dosta zbližiti sa partnerom. Radićete na zajedničkim ciljevima, a moguće je da ćete razmišljati i o pokretanju zajedničkog posla. U ovom trenutku, važno vam je da ste jedno drugom podrška i da možete sve nadolazeće probleme da rešite na lak i jednostavan način. U januaru, više ćete se družiti i sa zajedničkim prijateljima, pa će biti mnogo zabavnih i lepih trenutaka. Slobodni Rakovi će upoznati dosta ljudi u prvom periodu godine, a među njima će biti kandidata i za ozbiljnu vezu. 

Rakovi će se suočiti sa poslovnim izazovima i januar neće biti najbolji mesec za karijeru. Generalno, u ovom mesecu treba da se što više odmarate i da ne započinjete nove poslove. Ako srljate i ako bez plana počinjete da radite na svojoj karijeri, u želji da napredujete, suočićete se sa problemima i velikim preprekama. Za sada je najbolje da se fokusirate na posao na kome ste trenutno, a da za pokretanje novih poslova sačekate još nekoliko meseci. Finansije su stabilne, pa oko njih ne treba da brinete. 

Umorni ste i često iscrpljeni, pa bi vam prijala masaža ili kraći odmor od nekoliko dana. 

LAV

Lavovi će imati mnogo ljubavi i zadovoljstva u januaru 2021. godine. Ovo je za vas mesec za uživanje, za odmor, za kvalitetno vreme sa voljenom osobom. Odnosi sa porodicom su sjajni, i u njima nalazite reči podrške i razumevanja. Odnos sa partnerom je harmoničan, i lako uspevate da izgladite sve prepreke i probleme koji vam se nađu na putu. Osvestili ste da vam je veoma važan dom i pojam porodice, pa će mnogi Lavovi u januru razmišljati o začetku ili proširivanju porodice. Slobodni Lavovi imaće prilku da započnu ljubavnu romansu sa osobom koja im je prijatelj ili je već poznaju. 

Što se tiče vaše karijere, sada ste na dobrom putu da ostvarite svoje ciljeve i da dugoočekivane planove sprovedete u delo. Krajem januara, dobićete povišicu ili zahvalnicu, i bićete ponosni na sebe i nove uspehe. Uspesi vas motivišu da nastavite da se trudite i dajete sve od sebe. Finansije će se regulisati u januaru, i pored većih troškova, što će vam doneti veliko olakšanje. 

Zdravlje je dobro, imate puno energije. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DEVICA

Za Device biće ovo skladan mesec u kome će dosta da planiraju sa partnerom i da rade na zajedničkim ciljevima. Bilo da šetate sa partnerom, gledate filmove ili pravite večeru, uživaćete u svakom trenutku, jer se osećate spokojno i voljeno i upravo vam je ovakav odnos bio potreban da biste mogli da bolje funkcionišete. Partner će imati mnogo novih ideja, pa ćete moći da isprobate nove stvari koje će svakako razbiti monotoniju i rutinu. U drugoj polovini meseca ćete razmišljati o tome šta sve možete da uraditi kako biste odnos održali kvalitetnim. Slobodne Device će upoznati novog potencijalnog partnera preko zajedničkog prijatelja, a simpatije će se javiti već na prvom sastanku. 

Poslovna sfera vam donosi dosta neslaganja sa kolegama, i u vama budi takmičarski duh. Imate želju da se dokažete i da svima pokažete koliko vaš rad treba da bude cenjen. Finansije osciliraju, biće mnogo nepredviđenih troškova, ali na kraju meseca ćete ipak uspeti da izmirite sve obaveze i da budete na pozitivnoj nuli. Bilo bi dobro da izbegavate velike kupovine tokom januara, kao i povećano trošenje novca. 

Imunitet vam je slabiji nego inače, dodajte vitamine u svoju ishranu. 

VAGA

Vage imaju priliku da u januaru odluče kako će se njihov odnos sa partnerom dalje odvijati, pa možemo slobodno da kažemo da će sam početak godine biti prekretnica za Vage kada je reč o ljubavnim odnosima. Svoje nezadovoljstvo ćete objasniti, bićete iskreni prema sebi, ali i prema partneru. Želite promene, želite da uživate u svakom trenutku, želite da se osećate dobro, pa ćete učiniti sve da stanete na put toksičnim odnosima. Neće biti lako, ali će biti dobro po vas. Slobodne Vage imaju priliku da se zaljube, i da otpočnu ljubavnu romansu sa osobom koju poznaju već duže vreme. 

Poslovni aspekt je sjajan u januaru, i imaćete priliku da svoje mišljenje i svoje ideje podelite sa kolektivom. Vaše mišljenje mnogi cene i svi znaju koliko ste požrtvovani i koliko se trudite da dobro uradite svaki zadatak. Ono što je važno jeste da nastavite da radite punom parom, jer vas uspesi tek čekaju! Finansije će se stabilizovati do kraja januara, uprkos većim troškovima. 

Mogući su problemi sa očima, proverite dioptriju. 

 

 

 

 

 

 

ŠKORPIJA

Zauzete Škorpije će u januaru da provode više vremena sa porodicom, prijateljima i partnerom. Jasno je da su vam nedostajala okupljanja i mirni trenuci u porodičnoj luci. Kada je reč o partnerskom odnosu, imaćete priliku da provedete sa partnerom lepe trenutke. Voljeni ste i to vam daje snagu da ostvarite velike ciljeve. Motivisani ste da se borite za sebe i za svoju porodicu, i u januaru vam se je u fokusu da što više uživate i da se relaksirate, a u tome će vam i partner pomoći. Slobodne Škorpije će uspeti da se oslobode rošlosti i svega što ih već dugo mući, pa će biti spremne za nova upoznavanja i za romantične sastanke. 

Ovo je mesec pun poslovnih ponuda i na vama je da mudro razmislite i da izaberete najbolje za sebe. Zadovoljni ste sa poslovnim prilikama, jer vam se otvaraju nova vrata i nove mogućnosti. Imajte na umu da treba dobro da rasporedite posao i da nije važno samo kolika je novčana nadonada, nego i da li na određenom poslu možete da izrazite sebe i da napredujete. SVe u svemu, ovo je za vas sjajan mesec za poslovne poduhvate. 

Zdravlje je stabilno, treba samo da obratite pažnju da ne nazebete i da se ne prehladite.

STRELAC

Strelčevima će januar burno početi, i moguće su razmirice sa partnerom oko sitnica. Ipak, ovaj period neće dugo trajati, jer vam je pre svega stalo da se u januaru posvetite sebi. Više ćete čitati, više ćete se edukovati, želećete da provodite kvalitetnije vreme, pa samim tim učinićete i da se odnos sa vašim partnerom sredi i da se stabilizuje. Ne morate mnogo da brinete oko svake sitice, jer su neke rasprave zaista prolazne. Razmislite i o tome da pozovete stare prijatelje ili da okupite decu i porodicu na jednom ručku, to će vam veoma prijati. Slobodni Strelčevi imaju priliku da u januaru zasijaju i da ostave sjajan utisak na novog potencijalnog partnera. 

Što se posla tiče, ovog meseca ćete se dosta odmarati, a imaćete i vremena da pravite nove planove koji se tiču karijere. Imajte na umu da su zvezde na vašoj strani, pa ako započinjete neki novi posao, upisujete fakultet ili kurs, ukoliko želite da promenite mesto boravka, onda je januar pravo vreme za to. Kada je reč o finansijama, imaćete dosta troškova, pa se savetuje da štedite već na početku godine. 

Osećate se energično i zdravlje je stabilno. 

JARAC

Jarčevi će imati priliku da već na početku godine poprave komunikaciju sa svojim partnerom i to će im veoma prijati. Mislili ste da su neke stvari nerešive, ali biće vam kristalno jasno da sve može da se sredi uz zajednički trud i podršku. Važno je da partneru pružite dovoljno poštovanja i razumevanja, i stvari će krenuti na bolje. Mnogi brakovi su u krizi krajem 2020-te godine, pa je početak januara prava prekretnica za dalji odnos. Treba da brinete i o odnosima koje imate sa prijateljima, jer ste mnoge od njih zapostavili. Slobodni Jarčevi ovog meseca se neće odvažiti da započinju nove veze, sada im najviše prija sloboda. 

Poslovni aspekt biće sporiji i umereniji. Navikli ste da radite punom parom i da ne odustajete od cilja, ali januar je pravi mesec za uživanje i odmor. Poslovni planovi će sačekati sve do kraja januara, a onda se ponovo vraćate i radite bržim tempom. Ako ste razmišljali da radite posao koji je na internetu ili ako imate priliku da sarađujete sa nekim iz inostranstva, prava je prilika za to. 

Pripazite na ishranu, jer teška hrana može da se odrazi na vaše kilograme, kao i na celokupno zdravlje. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VODOLIJA

Vodolije u januaru mogu da očekuju dosta svađe sa partnerom, a one će se najviše ticati finansija. Imate velika očekivanja od partnera i ništa vas ne može zaustaviti da ne postignete zacrtani cilj. Ipak, sada je vreme da svom partneru pružite razumevanje i da ga podržite. Kritike i svađe nisu nužno rešenje problema koji se pojavljuju. Treba da obratite pažnju i na porodične donose, jer oni mogu biti narušeni. Nezadovoljstvo u vama odražava se na sve aspekte života, pa je važno da radite na sebi i potrudite se da prvo promenite sebe. Slobodne Vodolije imaju priliku da upoznaju zanimljivu osobu sa kojom će imati mnogo zajedničkih tema. 

Poslovni aspekt je stabilan, situacija na poslu je dosta statična u januaru. Prihvatate i dodatni posao, samo da biste poboljšali svoje finansije, jer se troškovi samo gomilaju. Ostanite fokusirani i usresređeni, jer je najvažnije da zadržite stabilnu poziciju na kojoj se nalazite. Mogući su neočekivani dobici - iznenadno nasledstvo ili dobitak na igrama na sreću. 

Pod stresom ste. Savetuje se da se više relaksirate. 

RIBE

Ribama će januar početi burno, i mnogi brakovi i veze u ovom mesecu će doživeti svoj kraj. Nova je godina i vreme je za novi početak. Treba da se okrenete sebi, da radite na svojim ciljevima, da razmislite šta vas raduje, a šta vam donosi tugu. Vreme je da ljude sa kojima imate toksičan odnos odstranite iz svog života i da započnete jedno novo poglavlje svog života. Sa druge strane, stabilni bračni parovi će uživati u zajedničkom vremenu sa porodicom i prijateljima. Slobodne Ribe uživaju u pažnji i još uvek ne žele da se upuštaju u ozbiljnu vezu. 

Posao vam ide od ruke, pa će ovog meseca biti i unapređenja. Ako planirate da otpočnete novu karijeru i sasvim promenite svoje zanimanje, u tome ćete imati uspeha. Nove promene vam donose i nove poslove, a ono što je važno jeste da se dobro osećate i da na radnom mestu možete da pronađete svoju svrhu. Vama je važno da se kreativno izrazite i da se vaše ideje uvaže, pa je bitno da takav posao i nađete. 

Osetljiviji ste nego inače, moguća je blaga prehlada. 

 

Izvor:mogujatosama.rs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner