Kontakt email: [email protected]        Facebook

Dobro jutro leptrići cvetići

 Današnji dan prati jedna nagla ,nepredvidiva energija.Mesec je u znaku Bika u konjunkciji sa Uranom,dok je Saturn u kvadratu sa istom planetom.Ne baš lagani aspekti,ali kada znamo šta se dešava,možemo neke naše reakcije da držimo pod kontrolom. To je nešto što možete,a šta će se dešavati,i čije ćete laži i igre otkriti,to je već stvar sudbine.A sa Uranom,sve je nepredvidivo,i onda kada se najmanje nadate..Što bi značilo u periodu do nedelje-očekujte neočekivano.

Uran je planeta slobodnih shvatanja i ne dozvoljava mešanje u njen prostor...Tako i vi danas...Možete imati žešćih verbalnih sukoba sa okolinom...bilo oko vašeg načina života,oko posla koji radite...nebitan je povod,neko će samo cekati razlog....Partnerski odnosi takodje mogu biti na tapetu,ali samo oni gde se ljudi suštinski ne vole vec su zajedno zbog suštinskih pogrešnih stvari...

Dani ispred nas su sudbinski dani.

Oni koji su žele da napreduju, da se menjaju i prihvate nešto novo, mogu imati određene strahove, brige .Dosta ce sve biti otežano i emotivno teško.Rx Merkur je takodje  tu,pa ste vi možda malo zbunjeni nekim dešavanjima,kao da ste izgubljeni u prostoru i vremenu.Greške,kvarovi,loša koncentracija,haos u saobraćaju...opšta konfuzija...Biće priče I o ljubavi...o nekome iz prošlosti..o sudbini koja ima čudne nacine da se poigrava.

Ipak,imajte na umu da Mesec u Biku energiju ne troši uzalud, zato i vi neke stvari nemojte da  radite na silu.Pokušajte da budete staloženi kao Mesec u ovom znaku.

 

Želim vam lep i prijatan dan 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner