Kontakt email: [email protected]        Facebook

Dobro jutro leptirići cvetići.Ovog petka na nebu aktivan kvadrat Marsa i Venere,ali svakako da ovaj uticaj mozemo osećati i tokom celog vikenda.Misli su vođene emocijama i osećanjima ,i čim je tako oseća se odredjena tenzija u vazduhu.

Priča o tome šta kada možda znate da neko nije za vas,ali su emocije jače? Kada strasti divljaju svaki put kada se čujete,vidite ,dodirnete...Kada je telepatija izmedju vas veoma jaka...Kada čitate misli onom drugom...Kad zastane dah kada se pogledate...
Kao da ste zavisni jedno od drugog...
Za nekoga su karmičke priče gotove,ali za neke tek počinju.Emocije će i u jednom i u drugom slučaju biti poput vatrometa.Ipak,sačuvajte zrnce zdravog razuma...Iskušenja postoje da bi im se odolelo, zar ne ?

Očekujte povuci – potegni situacije, a neki odnosi mogu ne pući, nego bukvalno eksplodirati. Svaki razgovor je na ivici konflikta,koji ne biste kasnije tako lako pregurali.Osećanja će vam biti pomešana, a vi zbunjeni.

Moraćemo da razmislimo o mnogim stvarima koje nam se dešavaju u ljubavi i koliko udela u svemu tome imamo mi.

Šta god budete radili, bilo da su u pitanju poslovna ili emotivna dešavanja, budite oprezni.Jedno je biti hrabar,a drugo je ići glavom kroz zid.Budite oprezni da u naletu energije i strasti ne sagorite.

Želim vam lep i prijatan dan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner