Kontakt email: [email protected]        Facebook

Dobro jutro leptrići cvetići

 Mesec je danas u znaku Raka,tokom dana u trigonu sa Suncem.Ako se probudite lenji,umorni,nekako slomljeni,ne brinite,kako da odmiče,imaćete sve više energije.

Poslednjih  dana mučio nas je nedostatak kontrole nad situacijom, kao i nedostatak samopouzdanja. Reagovali smo na mnoge stvari i ostali iscrpljeni, a ni sami sada ne vidimo da li je to imalo bilo kakvu svrhu. Ali,polako nas napušta energija puna tenzije koja je vladala proteklih dana.Smiriće se ego,strasti,napetost u duši.Vraćamo se sebi,svojoj duši,i potrebi da budemo u miru,pre svega sami sa sobom.Očekujte lep,harmoničan dan,sa ne još uvek potpuno jasnom životnom situacijom,ali svakako da ide ka boljem

Danas rešavate porodične i  emotivne odnose, kao i stvari vezane za nasleđa i nekretnine (znak Raka).

Bavićete se svojim emocijama, želećete neke stvari da sredite u svom domu.Osećanja i volja će postati još izraženiji, a razum ćemo baciti negde u stranu. Sada je bitno da se bori i pobedi.Ma koliko u ovom trenutku neke stvari budu izgledale potpuno besmisleno, ako vam osećaj govori da je to prava stvar, suočite se sa tim i presecite, donesite odluku i uradite onako kako vam osećaj nalaže.

Želim vam lep i prijatan dan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner