Kontakt email: [email protected]        Facebook

Ribe su poslednji znak zodijaka.Znak duhovnosti,mistike.A Venera u Ribama je u egzaltaciji.Živi i diše za ljubav,negde izmedju jave i sna.Nedefinisano.U zanosu.Sa ružičastim naočarima.Energija Riba u vama će probuditi najdublje osećaje.
Prihvatanje situacije i suočavanje sa svim okolnostima vas podiže na jedan sasvim drugi, viši nivo. Sada se rešavaju stvari koje nisu rešene, a sa kojim ste uvek znali da se morate suočiti. Ali ništa vam se neće desiti što već ne stoji u vašem horoskopu.
Ovaj vodeni znak prikazuju dve ribe koje plivaju u različitim smerovima i ukazuju na to kako ovaj znak deluje na nas, da jednog momenta želimo sve, a narednog ništa. Mnogi će preispitivati svoj emotivni odnos i pokušati da dokuče na čemu bi trebalo da poradi sa svojim partnerom, jer će se njihove druge polovine ponašati prilično nepredvidivo.Razmislite o tome šta vam je zaista važno kada je ljubav i odnos sa voljenom osobom u pitanju.Ali imajte na umu da nije isto biti spreman na kompromis u vezi ili trpeti da nas neko ugrožava svojim ponašanjem, što se graniči sa mazohizmom.
Jer u ovom periodu najizraženija će biti potreba za ljubavlju.Bićemo nežniji,osetljiviji,a samim tim i podložniji manipulaciji,i tudjim obmanama.
Uključite svoj razum,slušajte intuiciju.Čitajte izmedju redova.
Budite pažljiviji u donošenju odluka.
U ovom periodu neka važi ona narodna : Tri puta meri,jednom seci.
Izolacija je sasvim izvesna,ali ona sa sobom nosi i jednu dozu apatije,melanholije.
Svako će na neki svoj način,biti u svom svetu.
Meditirajte,radite nešto kreativno.
Radite na sebi,svom miru,svojoj duši.
Usporite,osluškujte sebe.
Sve što vam treba jeste samo malo strpljenja i tišine, a odgovor ili rešenje će samo doći. Jer na kraju – sve se dešava s razlogom i u pravom trenutku.
Najveći uticaj tranzitna Venera izvršiće na Ribe, Škorpije, Rakove ,ali i na Blizance, Strelčeve, Device
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
e-max.it: your social media marketing partner