Mesec u Devici ,danas u opoziciji sa Suncem u Ribama.Njegov uticaj danas najvise ce osetiti Device,Ribe,Blizanci i Strelčevi.

 Devica je zemljani znak kojom vlada planeta  Merkur. Merkur je pre par dana  izašao iz retrogradnog hoda,ali  još uvek se kreće kroz svoju senku (još neke dve nedelje). Devica vlada šestom kućom u prirodnom horoskopu, koja je pokazatelj odnosa pre svega prema poslu i zdravlju.Ali i naše svakodnevice.Tako da to mogu biti centralne teme ovog vikenda.

Ništa nije kao što izgleda i sve izgleda onako kako nije.Jako je važno da  obratite pažnju na susrete koje budete imali i informacije koje budu dolazile do vas, jer se u njima krije važna poruka koja vam donosi promene. Neke će biti vezane za promenu stana, druge posla, ali najčešće će to biti poruke upućene lično vama, i govoriće o vašim osobinama ili nedostacima. Neki će dobiti direktne poruke, a neki će morati da prate i čitaju „između redova.Birajte okruženje i birajte teme jer vam mnoge potpuno nepotrebne stvari mogu oduzeti energiju i ostaviti osećaj praznine i uznemirenosti. 

Iako je vikend za  odmaranje,ovog puta  nece biti u potpunosti tako. Mesec u Devici,ne voli suviše da lenčari Ne voli slučajna iznenadna dešavanja,i to je nešto što ga prilično može izbaciti iz koloseka.

Čekaju nas analize, analize ,beskrajne analize...Sukob razuma i ljubavi, postavlja se stalno pitanje kako dalje,sa kim dalje,zbog čega dalje,da li vredi ili ne,šta mogu da uradim da neke stvari popravim ? Suviše pitanja,a malo odgovora.Podsvest će biti aktivnija nego inače.Proganjaće nas sve stvari koje nismo rasčistili (bilo sa sobom,bilo sa drugima).Bolje strane ovog punog Meseca su  fantastične detektivske sposobnosti, i danas možete doći do srži nekog problema koji vas muči.Pod uslovom da dobro poznajete sebe,svoje emocije...I ako ste dosta radili na svojoj samokontroli.

Ovo je idealno vreme da iscelite sebe, da se posvetite higijeni svog zdravlja, svoje psihe, svog tela. Kako Mesec u znaku Device predstavlja i zdravlje, ako ste bolesni razmislite šta je dovelo do toga.Jer uzrok većine bolesti je u duši čoveka . A obično su to negativne emocije koje se godinama talože , i koji ljudi ne znaju ili ne žele da se reše.
Birajte da se oslobodite svih strahova i svih negativnosti ....

Želim vam lep i prijatan vikend

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner