Kontakt email: [email protected]        Facebook

Evo jedne teme koju ste vi tražili.Sa 29. stepenom izlazimo iz jednog i ulazimo u drugi znak.Često ćete čuti da astrolozi ovaj stepen nazivaju još i "stepen plača".

 29 stepen  je jako sprecifičan stepen.Predstavlja završetak svih ciklusa i sadrži sva znanja svih znakova. Kao što je Mile Dupor rekao, 29. stepen je "grupa duboke mistike" i daje duboke misaone procese, pa cak i vidovitost.Jako je naznačena osoba,i ovaj stepen nosi sa sobom toliku jačinu,i jasno će osobi kroz život pokazati ,da je intuicija jedini put koji treba da sledi.Ima nešto mistično i nedokučivo u ovom stepenu to je izvesno....

Mnogi ovaj stepen osećaju vrlo intezivno, ni sami ne shvatajući ,da on samo pokazuje kakav je naš životni krst.I ljudi sa ovim stepenom,nikako ne spadaju u ljude koji će imati neki običan ,prosečan život.Po nečemu će veoma iskakati iz svoje okoline.

Ukoliko osoba ima podznak,ili neku ličnu planetu na 29 stepenu ,može sebe smatrati,miljenikom sudbine,ali posle velikih životnih iskušenja,koja podrazumeva dosta tuge i dosta plakanja.Bićete skloni radikalnim životnim obrtima,filmskim promenama. Sve ono što mislite da ne može ,vama će se desiti.Sve ono što kažete da nikada nećete,uradićete.

Takodje,smatra se da osobe sa ovim specifičnim stepenom,imaju povezanost sa nekim entitetom.

 

e-max.it: your social media marketing partner