Dobro jutro leptirići cvetići

 Sam kraj meseca dočekujemo sa konjunkcijom Sunca i Urana u znaku Bika.Energija koja poziva na budjenje.U mnogim državama možemo da očekujemo da će se narod buniti protiv autoriteta.Ali to možemo prebaciti i na svakodnevni život.

Što će posebno osetiti muškarci.Stalno će im i nešto faliti, biće nezadovoljni, nadrdani, svi im smetaju i sve timsmeta, niko ih ne razume.Besni su ,i neko im je drugi kriv.Kako se energija prenosi,to će osetiti i žene.Jako burno možete reagovati na nekog muškarca koji bi pokušao da vam nametne svoj autoritet,nebitno da li je poslovi,privatni ili emeotivni deo života u pitanju.

Sve što spada pod rutinu u vašem životu,bilo bi dobro da se menja.
Ne pristajte na kompromise,jer vas oni u ovom momentu ne bi zadovoljili.

Taman kada pomislite da u životu ništa više ne može da vas iznenadi,život vas demantuje.Danas možete biti prilično iznenadjenji nekim dešavanjima,koja vam u prvom momentu mogu delovati šokantno,ali posle početnog šoka,ipak ćete shvatiti da bi to neko dešavanje bilo dobro za vas i da bi vam otvorilo neka nova životna vrata.Važno je da očuvate pribranost i smirenost, šta god se dešavalo, ne dozvolite da se poremeti vaš mir. Od toga kako i na koji način ćete reagovati, zavise i budući događaji.

Aspekte ne možemo menjati,oni neminovno donose neka dešavanja,ali možemo da utičemo na naše ponašanje tokom aspekata.Imajte na umu da je danas veliki praznik,i da je za vaš mir dobro da ga provedete mirno...Odgovarajte samo za sebe i svoje postupke.Ludaka oko vas će uvek biti,ali to ne znači da treba da im se pridružite.

Želim vam lep i prijatan dan

 

e-max.it: your social media marketing partner