Kontakt email: [email protected]        Facebook

Dobro jutro leptirići cvetići

 Ove subote imamo konjunkciju Merkura i Venere u znaku Blizanaca i donosi  nam odličnu energiju, koja se vezuje za sve vrste komunikacije, dogovora, pokreta, putovanja, a u svakom slučaju – bolje raspoloženje.Blizanci su vrckav znak pun neke životne radosti, vedrine i optimizma koja se tokom dana može preneti na pripadnike svih znakova. Ali,ono sto je fokus današnjeg dana svakako jeste komunikacija,koja je danas direktnija, otvorenija, glasnija.Bićete skloni promeni mišljenja, ali činite to jedino ako ste shvatili da neke stvari ne želite ili vam ne prijaju.

Sve što se kaže naglas ima šansu da bude rešeno.Pljuštaće raznorazne poruke,pa ćete oko sebe samo gledati ljude koji ne ispuštaju telefon.

Svaka ideja, svaka vaša želja i zamisao stvara idealan put za svoje ostvarenje.

Očekujte puno  lepih i interesantnih susreta i događaja, novina na poslu, novih poslovnih dogovora i kontakata .Neki će biti u društvu vrlo prijatnih ljudi, bliskih prijatelja ili sestre, dok će kod drugih ljubavni sastanak probuditi uzbuđenje i zaljubljenost.Možda se odlučite i za neki put na kojem ste već bili i pri tome se divno proveli .Opustite se i prepustite se slučajnim  situacijama. Lep položaj planeta donosi vrlo interesantne situacije i susrete koji neće biti samo prolazni. 

Želim vam lep i prijatan dan 

 

e-max.it: your social media marketing partner