Kontakt email: [email protected]        Facebook

Dobro jutro leptirići cvetići

 Mesec je u znaku Raka,dok su Venera i Uran u sekstilu,a Sunce i Neptun u kvadratu.Uran je tu da donese ono što ne očekujete.. Iznenadjenja su drugo ime za današnji dan.Budite otvoreni da „vidite“ ono što se dešava, a ne ono što zelite .Imamo priliku da mnogo toga odmrsimo, da se oslobodimo tereta, koji nas dugo sputava u pokušaju izgradnje nove budućnosti i ispisivanja novog poglavlja života.

 Ceo dan ćemo nešto da razmišljamo,i postavljamo sebi besmislena pitanja. Šta,zašto ,kako ? Ostati-otići? Voli me-ne voli me ? Vredi li odnos u kojem sam ? Šta dobijam,a šta gubim ? Sve su to pitanja koja će biti aktuelna danas.

 Šta je stvarnost,a šta naše oči vide?

Nesporazumi u komunikaciji, kulminacija nekih loših odnosa , svadja sa nekim sa kim imate problem mesecima unazad. Ulazak u rasprave do sitnih detalja, šta je ko ,kome i kako rekao.
Oni koji su u nekim klimavim vezama se i dalje vrte u krug. Niti da odu, niti da istanu. 
Rasejanost...nemogućnost da neke svoje obaveze i planove završite na vreme....
Ako ste sa nekim imali dogovor oko posla, a nesšo danas treba da potpišete, obratite paznju na moguća lažna dokumenta.
Ako idete kod lekara takodje obratite paznju,može vam reći pogrešnu dijagnozu ili pogrešnu terapiju.Za svaki slucaj posetite i drugog,trećeg...

Smanjite večeras upotrebu alkohola,tableta...
Neće vam to umanjiti bol koji nosite u sebi,može vam samo napraviti neko kratko olakšanje.Ali na duže staze svakako više štete.

 Želim vam lep i prijatan dan

 

e-max.it: your social media marketing partner