Kontakt email: [email protected]        Facebook

Dobro jutro leptirići cvetići

 Početak nedelje jako bitan,jer imamo kvadrat Saturna i Urana.Imamo sukob prošlosti i budućnosti.Odnos Saturna i Urana donosi neočekivane dogadjaje eksplozivne prirode. Čudni dogadjaji ...Situacije koje su vam u ovom trenutku nezamislive. Uranova energija će stvoriti zonu za neka sasvim iznenadna dešavanja...Dok je Saturn  planeta koja nas uči granicama, strpljivosti,uči nas da budemo mudri...i da poštujemo onu narodnu "Strpljen-spasen"...Ali i "Kako poseješ,tako i žanjes".Svako dobija svoje, bez obzira kako se to čini iz vaseg ugla..

Ne baš lagan aspeki,ali kada znamo šta se dešava,možemo neke naše reakcije da držimo pod kontrolom. To je nešto što možete,a šta će se dešavati,i čije ćete laži i igre otkriti,to je već stvar sudbine.A sa Uranom,sve je nepredvidivo,i onda kada se najmanje nadate..Što bi značilo u periodu do nedelje-očekujte neočekivano.

Uran je planeta slobodnih shvatanja i ne dozvoljava mešanje u njen prostor...Tako i vi danas...Možete imati žešćih verbalnih sukoba sa okolinom...bilo oko vašeg načina života,oko posla koji radite...nebitan je povod,neko će samo čekati razlog....Partnerski odnosi takodje mogu biti na tapetu,ali samo oni gde se ljudi suštinski ne vole vec su zajedno zbog suštinskih pogrešnih stvari...

Dani ispred nas su sudbinski dani.Ove jake energije suštinski donose čisšćnje(uvek, ali uvek se sve dešava s razlogom)
A da bi nešto lepo moglo da se desi,nešto staro mora da se poruši(pa makar i na silu).Od nas samih zavisi da li ćemo, koliko ćemo se boriti za svoje lično zadovoljstvo. Samo je potrebno malo želje, malo snage i ljubavi ( najviše ljubavi prema sebi ) da se krene u igru preoblikovanja. Pa iz ničega, iz teškog, dosadnog, nezanimljivog života, života u kojem trpite predjete u nešto magično, neobično, divno.

Oni koji su žele da napreduju, da se menjaju i prihvate nešto novo, mogu imati određene strahove, brige .Dosta ce sve biti otežano i emotivno teško.Rx Merkur je takodje  tu,pa ste vi možda malo zbunjeni nekim dešavanjima,kao da ste izgubljeni u prostoru i vremenu.Greške,kvarovi,loša koncentracija,haos u saobraćaju...opšta konfuzija...

„Na muci se poznaju junaci“, zar ne? Kosmos želi potvrde o tome.

Želim vam lep i prijatan dan

e-max.it: your social media marketing partner