Kontakt email: [email protected]        Facebook

Dobro jutro leptirići cvetići

Mesec je danas u znaku Jarca,Venera je prešla u znak Device, i odmah napravila opoziciju sa RxJupiterom.Možete se osećati,žargonski rečeno "slomljeno",umorno,i prilično bezvoljno. Odnekud može tuga da se stvori. Mesec u Jarcu želi da realno sagledamo sebe,svoj posao,svoje partnere,šta to gradimo u svom životu.Da li smo na dobrom putu?Da li smo zadovoljni?

Preispitaćemo svoju svrhu i posao kojim se bavimo, a posebnu pažnju obratićemo na ono što nam srce govori..

Naredni dani se vrte oko sumiranja nekih životnih dogadjaja.Dakle, šta smo naučili? Da li treba davati srce bezuslovno ili ga treba čuvati za sebe?

Neki dogadjaji iz prošlosti se mogu ponavljati,ili delovati slično,ali sada ćete vi biti dosta drugačiji. Iako se mnogima može činiti da sve to što im se dogodilo možda i nije bilo potrebno, ipak jeste.Odluke koje niste mogli doneti sada ćete rešiti vrlo jednostavno.Pristupite pitanjima koja vas muče racionalno.Isključite danas emocije.Psiholozi tvrde da je "tajna" u saznanju šta je to što nas usrećuje. Ili, jednostavnije rečeno, u tome da sebe poznajemo dovoljno dobro kako bismo znali šta je ono što nas raduje, koje stvari su nam važne, odnosno šta su nam prioriteti i šta nikada ne bismo žrtvovali.  A Mesec u Jarcu,uz Veneru u znaku Device vam danas nudi da sve to uvidite.

Svako će prolaziti neku svoju transformaciju.
Poput Feniksa,izdignućete se od odredjenih životnih situacija ,koje su vas dugo vreme vukle nazad

Obratite pažnju na zdravlje,ali i porodične odnose,posebno na starije članove porodice.

Želim vam lep i prijatan dan

 

 

e-max.it: your social media marketing partner