Dobro jutro leptirići cvetići

 Zvanično,Sunce je prešlo u znak Vage,ali ono što je bitnije za danas jeste opozicija Venere i RxUrana. Sigurna sam da ste prethodnih dana primetili veliku tenziju kod ljudi,ali to se nažalost prenosi i na današnji dan.Uvek kada je ovakva energija,klijenti mi često pišu kako bi voleli ponekad da ne osećaju ništa,da ih ništa ne pogadja,da  su u životu potpuno ravnodušni...I to jesu momenti koji sigurno svakoga od nas ponekad uhvate,ali kakav je to život ,bez različitog spektra osećanja? Uostalom,emocije od nas čine živa bića.

Opozicija ove dve planete donosi neočekivane dogadjaje eksplozivne prirode. Raskorak izmedju razuma,energije,i ljutnje...Ovo je vreme kada ste ranjivi, kada ste osetljivi...preosetljivi tačnije.Ne ulazite u diskusije sa onima koji su ljutiti ili neraspoloženi jer nećete biti pošteđeni.Ne budite uporni u dokazivanju ko je u pravu jer bilo kakva  rasprava može doneti samo stres.

Čekaju vas čudni dogadjaji ...Situacije koje su vam u ovom trenutku nezamislive. Uranova energija će stvoriti zonu za neka sasvim iznenadna dešavanja...Venera,koja je u Škorpiji,ne prihvata kompromis.Ide na sve ili ništa.

Veliki je izazov hrabro pogledati u sebe, otkriti unutrašnje prepreke na putu, a zatim ih otklanjati.
Lako je sada menjati se. Otpuštajte sve što vas opterećuje, što vam otežava životni tok. Ovo je idealno vreme da iscelite sebe, da se posvetite higijeni svog zdravlja, svoje psihe, svog tela. 

Ako ste imali nedoumice oko nekih emotivnih odnosa, nekako će stvari  same isplivati I pokazati vam pravi put kojim dalje treba da idete.Ako se prekinulo, tako treba biti, tako je najbolje i sve je zaista dobro. Možete sedeti i jadikovati….plakati i žaliti ,a možete I i drugačije…Okrenite se sebi, poradite na sebi, ojačajte samopouzdanje, naučite da prihvatite sebe, da razumete svoje stvarne potrebe . 

Obezbedite sebi mir u duši, glavi,eliminišite sve što vas opterećuje. Uradite nešto za sebe. Poslušajte šta vam vaša duša poručuje. 

Želim vam lep i prijatan dan

e-max.it: your social media marketing partner