Kontakt email: [email protected]        Facebook

Dobro jutro leptirići cvetići

 Nakon Plutona, i Saturn je završio svoj retrogradni hod ( za ovu godinu :-) ).A tokom ovog meseca to će uraditi još 2 planete (Merkur i Jupiter).

Retro planete nikada same po sebi nisu loše,one nas samo vracaju na neke lekcije,koje treba da naučimo.Dok je Saturn bio retrogradan,imali smo fazu karmičkog preispitivanja.Da li to znači da i Vodolije,Lavovi,Bikovi i  Škorpije (na koje je najviše uticao retrogradni hod),mogu konačno da odahnu...Pa i ne baš...Ali će svakako osetiti jedno veliko olakšanje...

Saturn,kao najveći (M)učitelj Zodijaka ,pružio vam je šansu da realno pogledate svoj život i svoje životne izbore.I najbitnije,da prihvatite odgovornost(Saturn),za njih..

To je planeta koja nas uči granicama, strpljivosti,uči nas da budemo mudri...i da poštujemo onu narodnu "Strpljen-spasen"...Ali i "Kako poseješ,tako i žanjes".Svako dobija svoje, bez obzira kako se to čini iz vaseg ugla...Mi smo možda nismo objektivni prema sebi,ali zato je on uvek tu,i posebno je bio bolan u vreme retrogradnog hoda.Neko shvati poentu,neko pusti da ga život lomi.I onda njegov retrogradni hod bude jos bolniji.....Ali ne brinite,biće on ponovo retrogradan :-)

U narednom periodu na neki način ćemo otpustiti prošlost,imaćemo više hrabrosti na neke baš krupne životne promene.

Biće dosta promena na društvenom i političkom planu.Borba za ljudska prava ,i pravo na slobodu izbora biće u fokusu.

 

e-max.it: your social media marketing partner