Kontakt email: [email protected]        Facebook

Dobro jutro leptirići cvetići

 Aspekt koji obeležava današnji dan jeste sekstil Venere i Saturna.Ovo je jedan od lepših perioda u ljubavi jer ćete imati priliku da sa partnerom ostvarite harmoniju koja je vama veoma značajna. Obnavljanje strasti u "starim" vezama, ili za one koji su sami nešto novo na vidiku...Nove ljubavi biće veoma aktuelne.Neko novo lice je tu oko vas,okrenite se malo oko sebe,možete se veoma iznenaditi.

Nakon par dana ludila,polako se vraća normalna energija.Tenzija se polako smanjuje  u medjuljudskim odnosima,i danas kao da će svi malo trezvenije  i zrelije razmišljati.Neće biti teranje inata,već konstruktivnih razgovora koji se tiču planiranja budućnosti.

Vreme jeste da sredite neke stvari u svom životu,ali pre svega sami sa sobom...Kada vi sami znate šta hoćete,sve je lakše...Razmislite kuda plovi vas život,i da li vam se uopste dopada taj pravac...Svima dođu ti dani kada život mora da se zaokrene i kada vam pruži mogućnost da krenete ili ostanete gde jeste.Neka ovo bude vaš dan.Zvezde nam govore da se otvorimo i prepustimo energiji, da čujemo šta nam se to tiho šapuće.

Putokazi su svuda naokolo, “samo” treba da ih vidite. 

Nudi vam se šansa da neke stvari popravite, probudite i produbite.Bez obzira na situaciju koja predstavlja prepreku vašem životu (ljubavna,poslovna,finansijska,porodična), danas smo blagosloveni „višom silom“. Aspekti daju priliku da svoje probleme rešite.

Za sve što ste želeli, a činilo vam se tako dalekim i nedostižnim, sada možete na vrlo jednostavan način pronaći idealno rešenje za ostvarenje. 

Želim vam lep i prijatan dan

e-max.it: your social media marketing partner