Dobro jutro leptirići cvetići

 Ove srede nažalost imamo jedan nepovoljni aspekt,a to je opozicija Marsa i Urana.Uran nas oslobadja monotonije,i nudi nešto novo,drugačije.On uvek gleda napred,i nema vremena da se osvrće na prošlost.Planeta sa kojom nikada ne znate na čemu ste,i koja deluje kada se najmanje nadate,uprkos svima i uprkos svemu.Mars je planeta koja voli adrenalin i koja uvek ide samo ka napred bez obzira na posledice.

Zajedničko za obe planete,jeste što obe vole dinamiku,akciju.Ali kada se nadju jedna prekoputa druge,nije baš najbolje.Agresivan pristup kojim ćete braniti neku svoju ličnu istinu neće vam dneti ništa dobro..Stres kao da je neizbežan, ali vi budite spremni, jer će Uran želeti da se malo poigra sa vama, pa su mogući problemi sa tehnikom, internetom ili se jednostavno pojavi neko preko društvenih mreža,ili poruka   i potpuno vas nekim izjavama izbaci iz ravnoteže...

Ovo je dan iznenadjenja i naglih preokreta..Situacije koje su vam u ovom trenutku nezamislive.Otkrivanje tajni. Skandali.Eksplozija napetosti. Iskušenja će vrebati na svakom koraku.Ljubomora će biti malo pojačana.Uranova energija će stvoriti zonu za neka sasvim iznenadna dešavanja...Nećete moći mnogo da planirate,neće biti kalkulacije u odnosima...Sve će biti jako impulsivno..Posebno,jer je Mars u Škorpiji,koji voli impulsivnost  i dramatičnost.Izbegavajte bilo kakvu komunikaciju sa muškarcima.Oni su ovih dana kao tempirana bomba,koja će eksplodirati svakog časa.

Spoljašnje uslove i događaje moći ćemo da pobedimo i kontrolišemo samo onoliko koliko sebe možemo da pobedimo i kontrolišemo.

Želim vam lep i prijatan dan

e-max.it: your social media marketing partner