Kontakt email: [email protected]        Facebook

Dobro veče leptirići cvetići

 Aspekt koji je aktivan tokom vikenda jeste konjuncija Sunca i Plutona.Nasa svest enegrija u zagrljaju sa planetom tranformacije i regeneracije.U danima ispred nas čeka nas odlučnost,da prodremo do srži nekog problema,da zaokružimo neku svoju slagalicu,ili da nadjemo deo koji fali da slagalica bude cela.Međutim, iako sve to zvuči vrlo interesantno i privlačno, ovo je mač sa dve oštrice. U jednom trenutku možete doživeti najsnažnija i najdublja osećanja kakva samo ljubavne strasti izazivaju, ali u drugom momentu to mogu biti scene posesivnosti, ljubomore i želje za posedovanjem i kontrolom. Neko može sumnjati u partnera,pa kopati po stvarima,telefonu...ali imajte na umu da ko traži,istražuje ,obično nešto i nadje.I danas bi bila dovoljna mala mrva,da se od svega napravi drama.

Postavićete neke ultimatume,ali kako su i Merkur i Venera retrogradni,to vas neće nikuda odvesti. Samo ćete uzalud trošiti svoju energiju,jer još uvek nije pravo vreme.

Važno je da budete oprezni, i sve rešavate na miru, bez naglašenih strasti i osećanja, već razumnim razgovorom.

Klonite se bilo kakvog konflikta sa partnerom, rešavanja ljubavnih i finansijskih pitanja jer o čemu god budete pričali, razljutićete se.

Želim vam lep i prijatan vikend

e-max.it: your social media marketing partner