Kontakt email: [email protected]        Facebook

Dobro jutro leptirići cvetići. Mesec je danas u znaku Device,Jupiter je na 29 stepenu Riba,a Merkur se sprema da krene svoj retrogradni hod.

 Ako od jutros kreću da vas prate neki sitni maleri,ne brinite se.To vam Merkur samo malo priprema živce ,za naredne 3 nedelje. Problemi koje smo gurali ispod tepiha se ponovo aktiviraju.Sve što je vezano za prošlost će se kroz naredne 3 nedelje vratiti.Stvari koje nisu raščišćene izbijaju na videlo.

A danas? Ceo dan ćemo nešto da razmišljamo,i postavljamo sebi besmislena pitanja. Šta,zašto ,kako ? Ostati-otići? Voli me-ne voli me ? Vredi li odnos u kojem sam ? Šta dobijam,a šta gubim ?

Vaša okolina moze biti suvise kritički raspoložena...Svi će imati komentar na nešto...Od banalnog teksta u novinama,do nekoga od rodbine....Susretacete se sa ljudima koji su energetski vampiri , koji samo čekaju neku svadju. Naravno podrazumeva se da ih u širokom luku izbrgavate, jer će vam u suprotnom upropastiti ceo dan...Vi radite nešto na poslu, nailazi kolega koji pametuje i iznervira vas u momentu. Ista stvar kod kuće, u odnosima sa rodbinom i partnerom. Ne uradi to ovako? To treba drugačije, pojma nemaš, i takva nekakva komunikacija...

Znate onaj divni Kaporov citat" svi od vas znaju bolje sta je za vas bolje". E tako ceo dan. 

Dan promenljive energije i promenljivog raspoloženja...
Manje mislite,,uradite ono sto osćcate...

Želim vam lep i prijatan dan

e-max.it: your social media marketing partner