Kontakt email: [email protected]        Facebook

U godini smo važnih odluka! Pre svega sami Ovnovi,ali ozitivan uticaj će prilično osetiti i Blizanci,Vodolije,Strelčevi i  Lavovi. S tim što će Lavovi i Blizanci malo sačekati da bi videli sve pozitivne uticaje,jer njihov znak trenutno malo opterećuje Saturn.Znači,kod vas prvo lekcije,pa onda nagrade.

Ovan je prvi znak Zodijaka, te najavljuje nove stvari, susrete, događaje, ideje, ali će se uz želje javiti i nova energija i snaga koja će vas pokrenuti na ostvarenje svega zamišljenog.Smatra najaktivnijim i najsnažnijim znakom, koji vrca od jake energije i poleta.Uspećete da se oduprete   svemu onome što vam okolnosti, savest, okruženje govore,i hrabro ćete ići u susret svojim željama.Osetićemo snagu da se upustimo u neizvesnost... Otvorenog srca i zatvorenih očiju.

Energija Jupitera  u Ovnu vam poručuje da uzivate.I da bacite fokus na sebe.Jer se u životu najviše možete osloniti sami na sebe.Vreme je za akciju....za borbenost...vreme da se i oni koji su malo jos usporeni pokrenu.Jupiter vam donosi sreću kroz učenje, putovanja, kroz komunikaciju s ljudima, a najveća dobrobit ovog Jupiterovog tranzita je pozitivno razmišljanje i aktivna energija,koja može sve što poželi.

Očekuju vas uzbuđenja, nagli preokreti i iznenadni događaji. Od vas će se tražiti da u sekundi rešavate novonastale situacije. 

 

Odmaknite se od rutine, od situacija i osoba koji vas čine teskobnim. Sve ono teskobno, teško i naporno ostaje u  prošlosti.

Dobici dolaze i kroz decu i potomstvo, ali i kroz ljude koji vas nečemu mogu naučiti, koji vam mogu pomoći u širenju životnih pogleda. Živećete aktivno, puno izlaziti, reći "Ne" onima koji vas energetski iscrpljuju, a ta borba za sebe i sopstveno dobro biće izvor vaše najveće sreće u predstojećoj godini!Uz pomoć Jupitera lakše ostvarujete planove

Usudite se da pokrenete ostvarenje onoga o čemu dugo sanjajte. Kroz ostvarenja rastete, postajete svesniji sebe i bolje se osećate u svojoj koži.Ovan je vatrena energija, ne podnosi kukavice.
Budite iskreni sami prema sebi.
I borite se za sebe .
Niko to neće uraditi za vas.

 

 

e-max.it: your social media marketing partner