Kontakt email: [email protected]        Facebook

Dobro jutro leptirići cvetići

 Mesec je danas u znaku Vage,trenutno u opoziciji sa Jupiterom.Talasi  melanholije su danas neizbežni....Pokrenuće se tema o nekom emocionalnom problemu...Otežana komunikacija...Možda ćete imati potrebu za samoćom kako bi mogli na miru da radite i mislite...Danas rešavajte sopstvene ,a ne tudje probleme i ne činite nista na silu .

Uticaj Rx Merkura sve je jači.Sve ono što vam je u prošlosti bilo aktuelno,sada je ponovo na tapetu.Svaki razgovor,svaki susret,svaka razmena informacija.Sve ono što je na neki način vama bilo problem,polako,izlazi na površinu.Ipak,imajte na umu  da je prošlost je nešto što je nemoguće menjati.

Možete vrteti neke davne situacije u glavi, analizirati, osećati se lose zbog toga...ali opet: ništa ne možete menjati. Prošlost je takva kakva je...Možete je samo prihvatiti,i naučiti nešto iz svojih grešaka.Ostavite je tamo negde...iza sebe...jer tamo joj je i mesto. A Vi koračajte dalje.. pametnij, iskusnijii jači.Dobro je vratitii se na te momete,ali samo u smislu razumevanja sebe i svojih postupaka.Iz situacija koje su prošle, i koje su se neslavno zavrsile, može se puno naučiti.Ali,ako neprestano preispitujemo svoje postupke u prošlosti i stalno iznova proživljavamo bolne momente, tim „ranama” ne dopuštamo da „zarastu”. Ne otežavajte sebi život.

Želim vam lep i prijatan dan

e-max.it: your social media marketing partner