Kontakt email: [email protected]        Facebook

Dan pre punog Meseca,imamo konjunkciju Kirona i Venere,ali i kvadrat Sunca i Urana.  Dani ispred nas će biti malo energetski naporni,pa se pripremite.

 Pun Mesec je uvek kulminacija nekih dogadjaja...Utiče na pojacan nemir, nesanicu, ljudi su generalno emotivno osetljiviji,sve je mnogo intezivnije,emocije se teško kontrolišu....Budete svesni da može doći do prenaglašenih osecćnja, koja će se teško kontrolisati.Škorpija je simbol strasti, perverzije i ljubomore.Pokreće se ludilo,negativna energija,adrenalin,mržnja,pa ljubav,na kraju ravnodušnost. A kada na to dodamo i pomračenje,jasno je da je narednih dna više nego ikada potrebno da budete u skladu sami sa sobom.Posebno važi za ljude koji su znak,podznak Škorpija,ili koji imaju neku planetu u tom znaku.

Glavna misija pomračenja jeste da nas vrati na naš pravi put za ostavrenje životne misije.Glavna misija Škorpije je tranformacija. Setite se ko ste. Setite se svoje prave prirode. Onu koju ste možda sputali,zarad toga da neke stvari u vašem životu izgledaju pristojno,ili zarad toga da nekome drugome udovoljite.

Budite oprezni u komunikaciji ,posebno sa ljudima kojima je prirodno karakter malo eksplozivniji...Ali čuvajte se i svojih reakcija, može se desiti da i vi u nekoj situaciji burnije reagujete.
Obratite pažnju i na komunikaciju,jer nekoga možete emotivno povrediti...
Ako nešto krijete (od partnera,porodice ili pak samih sebe),budite spremni na jedno veliko otreznjenje i otkrivanje tajni .

Ipak, Škorpija svojom autodestruktivnošću ne znači samo uništenje, već i rađanje nečeg novog. Zato će ovaj pun Mesec u Škorpiji 16.maja za za mnoge značiti ne samo svođenje računa, već i neku vrstu vaskrnsuća - poput Feniksa iz pepela.

Pruža nam šansu da napravimo neke veće rezove u svom životu.
Vratite se na period prošle godine dok je bila vladavina Škorpije,jer su neke stvari iz rog perioda ostale nejasne.
Pronadjite hrabrosti u sebi i otpustite ono čega se grčevito držite. Onoga što vas suštinski ne usrećuje.
Izbor je samo vas....

 

Želim vam lep i prijatan dan

e-max.it: your social media marketing partner