Kontakt email: [email protected]        Facebook

Dobro jutro leptirići cvetići

 Merkur danas u ezgaktnoj konjunkciji sa Algolom,Mesec je u znaku Device.Dan koji donosi mirnu energiju spolja,a burnu unutar svakog pojedinca.

Ne očekujte dosadu,monotoniju,niti bilo šta slično.Nervozu i napetost... to je već izvesno!Emocije će biti  intezivne jake sa primesom euforije i dramatike.Biće puno otvorenih izjava ...od ljudi od kojih to najmanje očekujete...Poziva,susreta takodje.

Imajte na umu da danas svaki razgovor,može da se pretvori u burnu svadju.Sa iznošenjem najsitnijih detalja nekog odnosa,ili predmeta rasprave,onako kako to samo Mesec u Devici zna.Emocije i veze su na testu. Stvari koje nisu raščišćene izbijaju na videlo.Bez obzira što je Mesec u Devici,glasnogovornik razuma,ovo je dan kada čak ni on ne bi mogao da se iskontroliše.Zato, pokušajte da budete svakog trenutka svesni sebe i u trenucima najjačih osećanja se smirite, ne odlučujte i ne reagujte. Jer već drugog dana možete biti svesni svoje preterane reakcije.Spoljašnje uslove i događaje moći ćemo da pobedimo i kontrolišemo samo onoliko koliko sebe možemo da pobedimo i kontrolišemo.

Pobeda se ne sastoji u nadmetanju snaga, niti u veštini govora, već u prihvatanju i skromnosti. Sve i da znate da neko nije u pravu, nemojte dotazivati suprotno.Imajte na umu da je vreme uvek najbolji advokat.

Želim vam lep i prijatan dan

e-max.it: your social media marketing partner