Aspekt koji je ezgaktan 11.juna.Ali se svakako oseća par dana posle i par dana kasnije.

 Ono što je takodje bitno,jeste da 11.juna imamo Mesec u znaku Škorpije.Pa će emocije biti jako naglašene.

Za vas koji ste u emotivnim odnosima,turbulento.Dosta strasti,ali i neke tenzije,koja će da pokrene priču o nekom prekidu.Ali iznenada.Dan iznenadjenja,rušenja nekih tabua,iznenadnih reakcija,munjevitih odluka,ali i naglih budjenja (momenti kada kroz neki razgovor,ili poruku zapitate sebe ko ste,gde ste,sa kim ste i šta radite od svog života).Drastični  rezovi nekih životnih situacija.

Za vas slobodne,mnogo bolja opcija,jer postoji mogućnost poznanstva koje potpuno može da vam promeni život.Leptirići u stomaku,koji govore,sad ili nikad.Uran sa sa sobom nosi energiju promene.Ali ne baš uvek kada vi to želite. On to voli da radi po svom,i kada on to želi.Naravno,tu je da vas podrži kada i vi sami želite neku promenu,ali mora on da doda i neki svoj iznenadni dogadjaj :-) Momenat kada shvatite da je život zaista nepredvidiv. Situacije koje niste ni zamišljali da mogu da se dese. Fatalni susreti, fatalne ljubavi, duhovi prošlosti se ponovo javljaju...  

Biće zaista svega. Prava dešavanja tek kreću. 
Dajte svesno drugima čistu ljubav, volite mnogo, ljubite mnogo. Život se ipak živi samo kada je prisutna ljubav, sve ostalo je životarenje.
Želim vam lep i prijatan dan

e-max.it: your social media marketing partner