Kontakt email: [email protected]        Facebook

Dobro jutro leptirići cvetići

 Sunce trenutno na 29 stepenu Blizanaca, i za par sati prelazi u znak Raka.Mesec je prešao u znak Ovna,i od ranog jutra nam donosi jednu užurbanu energiju,sa potrebom da završimo 5 stvari.Ovan je prvi znak Zodijaka, te najavljuje nove stvari, susrete, događaje, ideje, ali će se uz želje javiti i nova energija i snaga koja će vas pokrenuti na ostvarenje svega zamišljenog.Smatra najaktivnijim i najsnažnijim znakom, koji vrca od jake energije i poleta.Uspećete da se oduprete   svemu onome što vam okolnosti, savest, okruženje govore,i hrabro ćete ići u susret svojim željama.Povoljan je dan da započnete bilo šta novo... Svaki razgovor, svako obećanje ili data reč, ostvariće se u roku u kojem je obećano.Nalazite se u poziciji da donosite nove i ozbiljne odluke o svojoj budućnosti.Osetićemo snagu da se upustimo u neizvesnost... Otvorenog srca i zatvorenih očiju.

Venera i RxPluton su u trigonu.Dan se vrti oko ljubavi,i oko emocija.Ne onih koje pokazujete,već onih koje su najdublje skrivene  u vama. U jednom trenutku možete doživeti najsnažnija i najdublja osećanja kakva samo ljubavne strasti izazivaju, ali u drugom momentu to mogu biti scene posesivnosti, ljubomore i želje za posedovanjem i kontrolom.

Za sve one koji veruju u pravu ljubav danas je dan da se ona iskaže kako rečima, tako i delima(i dalje je aktivan sekstil Merkura i Jupitera.)

Ako danas dobijete poruku od nekoga iz prošlosti , neka vas ne iznenadi . Dobro razmislite da li želite da se krećete unazad ili unapred. Dosta vas mi piše o susretima sa karmičkim ljudima, ali to je tako. Sve je onako kako treba da bude . U periodu smo velikog karmičkog čišćenja i svako ga oseca u nekom segmentu svog života,posebno kod ljudi koji imaju neku ličnu planetu u Vodoliji,Lavu,Biku ili Škorpiji.Javlja se osećaj  da smo tu negde odakle treba da izađemo i time skinemo težak "kaput" koji nosimo.Nemojte definisati sebe u skladu sa onim šta ste nekada bili. Ključno pitanje je: „Šta mogu da uradim sada?” 
Šta je moja sadašnjost?

Takodje,vreme je da razmislite o nekom putovanju,ili da na isto već danas i krenete.

Želim vam lep i prijatan dan

 

 

e-max.it: your social media marketing partner