Kontakt email: [email protected]        Facebook

Početak leta obeležava  i prelazak planete ljubavi iz zemljanog Bika,u vazdušne Blizance.I donosi nam osećaj lakoće i bezbrižnosti kada je naš emotivni život u pitanju.

 Kratak,ali sladak tranzit,koji će uneti malo pozitivnog haosa u svačiji život.Ono što je glavna simbolika ovog tranzita jesu leptirići u stomaku,i ona skoro pa dečija ,iskrena zaljubljenost.Znate onaj momenat,kada vam je neko tolikooo sladak,da ne možete da kontrolišete svoje ponašanje pored te osobe. Posebno će žene blistati u ovom periodu,jer će im se pojačati energija .Biće kao male slatke devojčice ,koje su stalno nasmejane,vole život,zabavu.

Blizanci su brbljivi, energični i horoskopski znak koji brzo misli, pa kada je Venera ovde, voli da flertuje. Duhoviti razgovori biće obavezni tokom ovog tranzita - i koristićemo mnogo reči kako bismo iskazali svoju naklonost, a pametan razgovor biće jedan od naših glavnih preokreta.i.Ova Venera voli da se dopisuje(ako se duže vreme razmišljate da li nekome da posaljete sms sada je pravo vreme....Ona voli da , razgovara, veoma je duhovita(i tako ćete najbrže da je osvojite ).Ovde su komunikacija i osećaj zaljubljenosti usko povezani

Pokazaće vam  da imate pravo izbora,a koga ili šta ćete izabrati je već na vama.A šta ce doneti ? Pa svakome nešto drugo,to već zavisi od natalnog horoskopa,ali ćete definitivno morati da donesete neke odluke.
Mnogi će imati srece na ispitima, ali i razmeni i kupovini, naročito automobila, mobilnog, kompjutera ili časopisa i knjiga.Ako želite da polažete voznju,upišeete neki dodatni kurs jezika,ne možete izabrati bolji period...

Aktiviraće se tajne (paralelne)veze....ali i nemogućnost da to sakrijete   pazite šta radite,da ne bude posle jbg....

Aspekti koje će praviti :

29.jul Venera sekstil Jupiter

i 12.jula Venera trigon Rx Saturn

 

Čak su i aspekti tokom ovog tranzita idealni.Za nove,ali i stare ljubavi.Za avanture na putovanjima,za ljubavi sa osobama koje su na neki način vezani za polje inostranstva,ali i sa ljudima sa kojima postoji neka veća razlika u godinama. Opustite se ,uzivajte ,družite se....I puno se smejte.

 

 

e-max.it: your social media marketing partner