Kontakt email: [email protected]        Facebook

Dobro jutro leptirići cvetići.. Mesec je u znaku Lava,i popodne prelazi u znak Device. Ali svakako da i danas možemo osećati jak uticak kvadrata Merkura i Neptuna.

 Komunikacija ,koja ne vodi ničemu,jer su prilično naznačeni nesporazumi. Meša se svesna misao (Merkur) sa podsvesnom energijom(Neptun).Osnovni problem ovog aspekta su  laži...Ali ono što je dobro da se te laži u narednim danima otkrivaju.Želja za isterivanjem pravde.Posebno ako vas je neko lagao ovih dana.Ako ste sigurni u nešto,onda nema potrebe da o tome raspravljate...Mudro ćutite...(ali to podrazumeva da ste vi tu sami sa sobom ok,da vas to ne izjeda iznutra).Ovo je vreme istine i nekome će biti bolan period.Neko će rešiti da se konačno otvori,i kaže sve ono što ga već duži vremenski period muči.Neće to biti planiran monogol,već će to biti samo momenat kada    vas glas u stomaku toliko guši,da morate da izbacite sve iz sebe.

 Neke stvari u sebi duboko znamo, ali smo slabi ili lenji da promenimo i preuzmemo odgovornost za svoje postupke. Neki su i svoje živote tako provodili i skrivali se od sebe , a onda uvek dodje dan kada se u okolnostima javi budjenje i suočavanje sa svim onim što se dugo skrivalo u njima.

Ipak,budite pažljivi u izboru reči kojima ćete nešto nekome  saopštiti. Što ste više u stanju da kontrolišete ono što govorite i pišete, to ćete manje da se suočite sa nesporazumima i konfliktima.Koji će biti prisutni.=

Po pitanju važnih dogovora i značajnih promena, budite svesni da će se one dešavati usporeno,biće zastoja u dogovorima.Takodje,odredjeni problemi mogu biti prisutni i kada je saobraćaj u pitanju. Čuvajte dokumenta.

Želim vam lep i prijatan dan

e-max.it: your social media marketing partner