Dobro jutro leptirići cvetići

 Mesec je danas u znaku Device,tokom dana u kvadratu sa Venerom,dok je Mars na 29 stepenu Ovna.

Devica je zemljani znak ,senzualna,ali veoma praktična.Pa nas tokom dana čekaju i analize, analize ,beskrajne analize..Mnogi će zamisle nad svojim životom.Žene će se osećati nevoljeno.Pokušaće da potisnu svoje emocije,ali će se vrisak iz njihove duše itekako čuti.Muškarci su pod nekom velikom tenzijom,i veoma malo im je potrebno da žargonski rečeno "puknu",zbog jako naznačenog ega.

Danas imamo brzinu misli, brzinu ljutnje(pre svega u kontaktu sa emotivnim partnerom,kojem ćete ceo dan nešto zamerati).Odjednom nam bilo kakav haos neće odgovarati. Bilo kakva igra telefona takodje. 

Sa energijom Marsa,posebno na ovom 29 stepenu  može se ili stvarati ili rušiti, sve zavisi kako se energija troši...Izbegavajte svadje,jer svaka svadja može voditi ka prekidu.Ipak,ovo je i dan kada možete reći stop, svim onim ljudima koji vas iscrpljuju. Preporuka za danas je da svakako iznesete na videlo sve ono što vas muči, ali pre toga prodjite sami sa sobom ceo tekst u glavi. I naravno pod uslovom da svoje emocije i reči koje izgovarae,možete da kontrolišete.Imajte strpljenja, budite mudri.Budite tihi i odolite izazovu. Sa druge strane,koliko se nađete u situaciji u kojoj ne vidite trenutno rešenje,ukoliko vas bilo kakav razgovor emotivno pogadja povucite se.Budite svesni svojih osećanja i onoga što možete ili ne možete podneti.Nema potrebe da negativne emocije pojačate  i  proživljavate  iznova kroz razgovor.

Želim vam lep i prijatan dan 

e-max.it: your social media marketing partner