Dobro jutro leptirići cvetići

 Danas imamo jedan poseban dan. 8. dan u 8. mesecu je  najjači dan za manifestaciju, jer je numerološki niz 8-8 povezan sa beskonačnošću, pojačanom svesti i mudrošću. Danas se otvara portal koji se naziva Lavlja kapija,koji se dovodi u vezu sa obiljem i velikim srećnim promenama.Mimo toga Mesec je u znaku Strelca,u sekstilu sa RxSaturnom.

Ovaj dan vam donosi nešto izuzetno važno i bitno. Kao presek u vremenu.Otpočinje novi ciklus promena, koje mogu da budu stabilne i trajne, bez obzira na to da li je reč o novoj ljubavi, o novom partnerstvu, ili nečem drugom, što će se videti iz vašeg natala.Ne čudite se ako osetite ogromnu energiju, snagu, izdržljivost

Biće situacija kada ćete se toliko obradovati da ćete sebe uhvatiti da skačete i smejete se poput deteta.

Fokus će biti na poboljšanju sebe i predstavljanje vas samih na pozornici života. „Imajte vere u sebe“,moto je današnjeg dana.Jednostavno je došlo vreme da vas “čuju”.Atmosfera na nebu je idealna za donošenje nekih odluka ili stvaranje planova za budućnost. Za sve što ste želeli, a činilo vam se tako dalekim i nedostižnim, sada možete na vrlo jednostavan način pronaći idealno rešenje za ostvarenje.Enormna snaga i moć je prisutna, a na vama će biti na koji način ćete je iskoristiti.

Očekuju vas prijatna iznenađenja na putu, zato otputujte ili napravite neki izlet, kratku šetnju ili posetu.

Želim vam lep i prijatan dan 

 
e-max.it: your social media marketing partner