Dobro jutro leptirići cvetići. Mesec je danas u znaku Jarca,dok su Venera i RxPluton u opozociji.

 

Poprilicno napeta energija celog dana,sa velikim energetskim oscijalcijama celog dana.Osećanja ce se menjati jako brzo, pa ce od velike emocija za čas dolaziti I netrepljivost.Pritisak i tenzija,zbog emotivnih odosa.

 Mnogi ce se vraćati na neke dogadjaje iz prošlosti.Nerešeni odnosi,nerešene emocije....Ceo dan možete razmišljati o emotivnom odnosu sa nekim iz prošlosti,ali i poželeti ponovni susret...To je odnos u kome nije sve rečeno do kraja..odnos koji vuče odredjene repove.

Paranoja,potreba za manipulacijom.Potreba da se na neki nacin demonstrira moć u emotivnim odnosima.Iako na prvi pogled deluje dosta turbulentno I dramatično, ovaj aspekt  je  moment koji nas odvaja od onoga što nas koči I sprečava da dalje napredujemo I rastemo. 

Neki od vas mogu osećati neki pritisak u grudima...Umor ....od svega, od posla , od ljudi. I pitanje, dokle više moze? Da li može jos nešto?Raste napetost izmedju emotivnih partera izazvanom razilaženjem mišljenja...planova....želja....Sve je prenaglašeno i želje, i emocije, i strast, a sve to unosi napetost u ljubavnim odnosima.Zbog pojačane strasti u "vazduhu" sprečite izlive ljubomore,koja je danas izuzetno naznačena.Dosta tuge,emotivnih lomova,suza,borba koju ćete voditi sami sa sobom,i misli kako prekinuti kada ima emocija, a svesno znate da ta priča više nije za Vas...Pluton voli da ide do kraja,on voli fatalnost u odnosima.Ali Pluton i transformiše,sve u zavisnosti koliko volite sami sebe.

Ne ogranicavajte sebe.Pruzite sami sebi bolji sadrzaj.Jer često ljudi zaglave u nekim odnosima ,u kojima misle da vole.A samo su "žrtve " manipulatora. 

Želim vam lep i prijatan dan 

e-max.it: your social media marketing partner