Dobro jutro leptirić cvetići.Mesec je danas  u znaku Ovna u konjunkciji sa RxJupiterom.Mars u trigonu sa RxPlutonom ,a svakako da se vec može osećati i trigon Merkura i Urana (koji je egzaktan sutra).Jer Uran uvek voli da iznenadi i malo ranije.

 Razmišljanje i potreba za komunikacijom danas u prvom planu.Merkur je po prirodi glasnik,tako da možete čuti i neke bitne vesti o nekome iz vašeg okruženja.Vesti koje bi bile bitne i za vaš život.

Tenzija se polako smanjuje  u medjuljudskim odnosima,i danas kao da će svi malo trezvenije  i zrelije razmišljati.Neće biti teranje inata,već konstruktivnih razgovora koji se tiču planiranja budućnosti.Dogovori oko susreta,vidjanja.

Budi se vaša radoznalost , ali i potreba da razumete šta drugi žele da vam kažu. Povoljan je dan za rešavanje bilo kojih problema.Mnogi će se odnosi iskristalisati.Mnoge će stvari biti dosta jasnije.

Dešavanja će se dosta ubrzati...imaćete utisak ,kao da vam je 24 h malo za sve št biste hteli i mogli da uradite.
Mentalno ćete biti dosta aktivni.
Imaćete dosta novih ideja,planova,i brzih realizacija.

Dobićete želju da sve stvari u svom životu postavite na pravo mesto.
Jasnije ćete da rezonujete dešavanja oko vas.
Imaćete više samopouzdanja.

Vrlo jedan kreativan dan koji vas budi iz pasivnog raspoloženja,kosmos vam šalje znakove pored puta,a na vama je da ih prepoznate..

Želim vam lep i prijatan dan

e-max.it: your social media marketing partner