Kontakt email: [email protected]        Facebook

 Instagram

Venera predstavlja dualnost i Yin žensku energiju. Njeno drugo ime je zvezda Danica. Predstavlja ljubav, želju, lepotu, sklad, kreativnost, inspiraciju, strast, harmoniju, ženstvenost, maštu, odanost...u znaku Device,ova Venera traži fizički dokaz za sve.

Dosta analizira,preispituje.Sada nas čeka malo smirenija energija,više ćemo se voditi razumom nego srcem.Skidate ružičaste naočare i partnera,svoj emotivni odnos ,ali i sebe u tom emotivnom odnosu gledate potpuno realno.Jako će vam biti bitna dela (jer ona najviše i pokazuju).Ako vam se neko ne javlja,nemojte tražiti izgovore.Stvar je veoma prosta,taj neko to ne želi.

A kako će u istom periodu i Merkur biti retro,taj ko poželi da vam se vrati u život,ne znam kako će preživeti 101 zašto. Zaista bi neko morao baš mnogo da se potrudi.Jer Devica u ovom znaku će imati stav : Koji ćeš mi ?

Devica je jedini horoskopski znak koji predstavlja ljudski lik u potpunosti. Vraćamo se sebi,prirodi,zdravom životu....Na prvom mestu je odnos prema sebi. Ako volimo sebe, nećemo živeti u neurednom domu, sami biti neuredni, jesti hranu koja ne odgovara sklopu našeg organizma, trovati se raznim porocima i ugrožavati svoje zdravlje.To znači da treba da unesemo više reda u naše opšte zdravstveno stanje - fizičko, emocionalno i mentalno. To se ne može postići preko noći, već zahteva posvećenost, što je opet princip Device.

Žene će biti mnogo aktivnije kada je njihov posao u pitanju.Napraviće sebi prioritete.I sigurnost će im biti na prvom mestu.Biznis,pa sve ostalo.

 Sa dve noge na zemlji pogledajte gde ste,šta radite,koja su vaša interesovanja...Devica je veoma praktična i realna i daće vam jasne odgovor.
e-max.it: your social media marketing partner