Dobro jutro leptirići cvetići ...

 Početak nove radne nedelje dočekujemo sa Mesecom u Ovnu, koji je tokom dana u sekstilu sa Marsom i RxSaturnom.Nakon emotivno burnog vikenda,vraćamo se u raspoloženje akcije.U momenat kada ćete biti odlučni da uzmete konce života u svoje ruke. Da potpuno sebi omogućite da sve odluke zavise isključivo od vas. Ovo je dan u kome nema kompromisa,tolerancije.Već je dan u kojem ćete ići pravo ka nekom svom cilju,bez da se obazirete šta ljudi oko vas govore.

Dosta vas mi piše da ima utisak da je sve  teže. Nije baš sve uvek kako izgleda, samo neke odnose treba da sredite , da svakoga stavite na svoje mesto, za vaše dobro. Glavno pitanje u stvari je da li vas lažu ili lažete sami sebe,da će nešto da se promeni,da će neko biti bolji,otvoreniji,iskreniji ? Imajte na umu da je trenutno 6 planeta retrogradno,i hteli ili ne ,na neki način ćete se vraćati u prošlost. Ali vaša je odluka da li ćete te stvari i srediti ili ćete se vrteti u krug.

Mesec u Ovnu uvek ide ka napred.Mars je planeta akcije,koja želi sve sada i odmah(ali pošto je u Blizancima ne zna baš da odluči šta mu je prioritet)...
Rx Saturn želi da usporimo. U prevodu ,napravite prioritete.U smislu da razdvojite ono što je zaista bitno od onoga čemu ne treba da posvetitie ni sekund svog vremena.

Želim vam lep i prijatan dan

 

e-max.it: your social media marketing partner