Kontakt email: [email protected]        Facebook

Ovaj vikend ce obeleziti opozicija RxMerkura i RxJupitera,kao i trigon Sunca i RxPlutona.

 Ceo ovaj septembar je prilično tezak za komunikacju,pa nas isto očekuje i ovog vikenda.Vi govorite jednim jezikom,vaši sagovornici drugim.Loši međuljudski odnosi i komunikacija . Teškoće u partnerskim odnosima.Maratonski razgovori – naporni i iscrpljujući.Bez konkretnog rešenja.

Energetki vampiri čekaju,kao zapeta puska....a kako ih prepoznati? To su osobe koje se stalno žale na život. Njima nije potrebna iskrena podrška, nego - korpa za istresanje djubreta.Oni su kao rupa bez dna.Osećaj iscrpljenosti posle razgovora sa nekim, trebalo bi da nam bude jasan znak da tu nešto nije u redu.I da tog nekog izbegavate u širokom luku....

Ono što je dobro jeste da neke ljude konačno možete da vidite u pravom svetlu..Danas rešavajte sopstvene ,a ne tudje probleme i ne činite nista na silu .Imajte na umu da je trenutno 6 planeta retrogradno.

Šta god planirali, sa  Rx Merkurom i Rx Jupiterom, promenićete svoje planove i precenićete svoje mogućnosti.Ako treba nešto da kupujete,ili renovirate,planete vam savetuju da malo sačekate,kako biste sebe postedeli loših rezultata  i nerviranja. Ne zadajte sebi više nego što ste u stanju da  završite  i odradite.

Sve važne odluke ostavite za kasnije(početak oktobra  ). I racionalno napravite sebi plan kada je vreme za neke krpune odluke.Velika je odgovornost imati pravo na odluku, slobodu za tako nešto, jer mi u stvari sami biramo kakav će nam život biti.  Mogućnost izbora uvek imate, to je besplatno . Sve ostalo su izgovori. 

Želim vam lep i prijatan vikend

e-max.it: your social media marketing partner