Kontakt email: [email protected]        Facebook

Dobro jutro leptirić cvetići

 Mesec je i dalje u znaku Raka,Venera je u trigonu sa RxUranom. Za sam početak nedelje jedna lepa energija.Dan ispred nas nam donosi rešavanje nekih ljubavnih pitanja , jer emocije i ljubav su ipak glavni pokretači zivota .Uran je tu da donese ono što ne očekujete. Iznenadjenja su drugo ime za današnji dan.Mogu vas veoma iznenaditi tudji postupci,ali možete poprilično i sami sebe iznenaditi nekim svojim reakcijama.Mislite jedno,i odjednom preovlada nešto drugo.

Tražićemo svuda emocije,ali emocije će nalaziti nas.Dugo očekivani susreti, Razmena poruka.

Ako treba ponovo pustite nekoga u život,kako biste sebi dali odgovore na neka pitanja koja će u ovom periodu biti neminovna...Da li ste hrabri da volite? Da li ste hrabri da ljubav pokažete? Da li je došlo i vaše vreme da ostavite iza sebe kukanje, kritiku i negodovanje? Da li je došlo vreme da se promenite? Odluka je Vaša.
Ljubav je primarna supstanca iz koje se sve stvara , to je stanje proširene svesti i duhovne zrelosti. Osnovno njeno svojstvo jeste sklad, spokoj. Tamo gde nema ljubavi, nema ni sklada, slobode, ni suštinskog stvaranja i obratno.Sve je povezano, ako čovek ume da vid

Imaćete  priliku da upoznate mnogo zanimljivih ljudi,često veoma različitih od Vas ..To Vam omogućava da budete slobodni i pruža Vam mogucnost da eliminišete očekivanja u odnosima koji imaju obavezujući karakter.

Oni koji svoj posao obavljaju preko interneta ~ neka se pripaze, jer je moguće da će ili možda izgubiti podatke usled nestanka struje, ili će pak virus uleteti i urnisati čitav kompjuter. Dobro bi bilo da imate sve to i na papiru...

Želim vam lep i prijatan dan

e-max.it: your social media marketing partner