Dobro jutro leptirići cvetići

 Danas imamo konjunkciju Sunca i RxMerkura(kasnije se Merkur vraća u znak Device).A u istom znaku je danas i Mesec.Mozda zvuči malo zbunjujuće,ali takva energija je uvek prisutna kada imamo RxMerkura.

Ipak,reči danas imaju jaku moć.Koristite svoj um.I snagu svojih misli.

Pristupite pitanjima koja vas muče racionalno.Isključite danas emocije.Psiholozi tvrde da je "tajna" u saznanju šta je to što nas usrećuje. Ili, jednostavnije rečeno, u tome da sebe poznajemo dovoljno dobro kako bismo znali šta je ono što nas raduje, koje stvari su nam važne, odnosno šta su nam prioriteti i šta nikada ne bismo žrtvovali. 

Mesec u Devici vam donosi neohodnu stabilnost da završite sve svoje poslove obaveze.Izuzetno su povoljni aspekti za praktične stvari.Da mirne ,staložene glave,završite sve što duži vremenski period odlažete.Na neki način,posao vam može biti idealan izgovor,za kratotrajni beg od nekih emotivnih problema. Realnost vam je sada tik ispred očiju,pitanje je samo koliko u ovom trenutku želite da vidite sve ono što vam se prikazuje(sutra imamo opoziciju Venere i RxNeptuna,pa će se neki svesno i odlučiti da neke stvari prolongiraju,ili da na neke stvari zažmure). 

Želim vam lep i prijatan dan 

 

e-max.it: your social media marketing partner