Kontakt email: [email protected]        Facebook

 Instagram

23.novembra u 23:57 h imamo imamo Mlad Mesec u znaku Strelca.Mlad Mesec označava početak jedne nove životne faze.Pravo je vreme da krenete sa svim aktivnostima i novim nekim akcijama.

 

Mnogima će ovo biti uzbudljiv i dinamičan period koji donosi ogromne životne promene .A jedna od većih promena jeste i zatevanje veće isrkenosti,pre svega u odnosu ka samom sebi.Šta ćemo reći drugima i da li ćemo biti iskreni prema drugima – to sada nije važno. Važno je samo ono što kažemo sebi.Ali će to neminovno i doneti da budemo iskreni i prema drugima.
Ovo je pravi momenat da postavite neka pitanja sami sebi.Um koji ne postavlja pitanja je zatvoren.A simbolika Strelca je um koji je otvoren.
Pitanja koja treba da postavite sebi ? Da li živim ovaj život kako ja želim ili kako drugi žele? Ako je ovo drugo, dokle tako?
Da li sam potpuno iskren prema sebi?Da li sam na pravom putu, i koji je moj put zapravo?Da li radim nešto što bi trebalo i ako ne, zašto ne?Imate li navike koje uništavaju vaše zdravlje?
Aktiviraće se želja za novim iskustvima,novim saznanjima,više kretanja,vise putovanja...
Moguć je i dolazak,ali i povratak nekih osoba iz inostranstva...Neko može imati iznenadnu posetu, nekog sa puta koji će kao vesnik promena sa sobom doneti određenu ponudu ili jednostavno dolaskom te osobe za vas će značiti ulazak u jedan potpuno novi svet
Vreme je da odredite nova pravila-vaša pravila.Stavite sebe na prvo mesto, jer da biste voleli druge, prvo morate voleti sebe.
Ostavite samo kvalitetne ljude u svom okruženju – one koji vas svojom energijom i postupcima ne guše.
Posvette se hobiju koji ste zapostavili
Putujte.
Ne tražite izgovore.
Uživajte u malim stvarima.
Verujte sebi.
Dodala bih samo: ŽIVOT NEMA REPRIZU! Imajte to na umu.Prošlost je nepromjenjiva, a budućnost može biti bolja.Neka ovo bude poziv na buđenje…
e-max.it: your social media marketing partner