Kontakt email: [email protected]        Facebook

 Instagram

Dobro jutro leptirići cvetići

 Mesec je u znaku Vodolije,Venera je u konjunkciji sa Saturnom.Donosi odredjene blokade na polju ljubavi.Današnji dan je kao neka raskrsnica,na kojoj ćete odlučiti da li ćete nekom odnosu iz prošlosti pružiti još jednu priliku,ili ćete krenuti dalje. Svakako,mi kao pojedinci imamo moć izbor.Procenite dobro svoju životnu situaciju,i uradite ono što je najbolje za vas.Ono što je preporuka planeta za vas,ako se odlučite za prvu opciju,jeste da taj odnos mora da se transformiše,da neke bitne stvari moraju drastično da se menjaju.

Zasmetaće vam sve što je vezano za tradiciju, sve što je konzervativno, sve što traje godinama, a ne menja se i sve što vas ograničava i ne dozvoljava vam da napredujete.

Konjunkcija Venere i Saturna nije lak aspekt,ni u natalu ni u tranzitu.Često donosi karmičke emotivne odnose,u kojima ste stalno na granici svoje emotivne izdržljivosti,odnose u kojima je naznačena veća razlika u godinama ,ili postoji neki problem da veza funkcioniše normalno.Često su prisutni osećaju tuge,nevoljenosti,ali i neke čudne vezanosti za partnere.Osećaj niti s tobom nit bez tebe.

Aspetki Saturna sa nekom planetom nas uvek dovode do nekog zaključka,u ovom slučaju realnije ćete gledati svoj emotivni zivotAli svakako i svoje finansije.

Jako je bitno da nemate niske kriterijume.Znajte ko ste i koliko vredite.Ne pristajte na manje.Jer nekada je bolje sa,nego u karmičkom odnosu koji vam crpi životnu energiju.

Želim vam lep i prijatan dan

e-max.it: your social media marketing partner