Venera u Biku je tamo gde joj je najlepše (pored znaka Vage).Venera u ovom znaku je slika ljubavi,heodnizma,uživanja u sitnim životnim zadovoljstvima.Podsetiće nas koliko svet jeste lep.

 Nakon energije osvajanja,zaljubljenosti,ulazimo u energiju u kojem će nam sigurnost kada su emocije u pitanju,ali i materijalne biti izuzetno važna.Svakako,energija koja će biti sporija,i gde ćemo pokušati da uskladimo i emocije i razum. Sama Venera u Biku uvek teži stabilnim,dugotrajnim odnosima. Ne voli taktiziranja,igrice.Voli uživanje,hedonizam,puno pažnje,nežnost ,dodir.Jako joj je bitan osećaj poverenja,i toga da na nekoga može da se osloni.I sve dok ima tog osećaja poverenja,njene emocije će biti sve dublje. Ne voli avanture. A čak i ako neka veza započeta u ovom periodu krene kao avantura,veoma brzo će se promeniti tok dogadjaja. Pa sledi držanje za ruke,šetnje,dugi razgovori,zagrljaju,poljupci.Sve je u simbolici nežnosti i dugotrajnog osvajanja.Ovde ništa nije instant i na brzinu. Veoma dobro znaju razliku izmedju kvaliteta i kvantiteta.

I ovde je podela uloga veoma jasna.Zna se šta je ženska energija,a šta muška.

Takodje,imaćete veći nagon za radom.Zaradom.Kako biste istu iskoristili za neka svoja lična zadovoljstva.Neko vam može biti veoma dobra motivacija.

Pazite se samo pojačanog apetita.

Aspekti koje će praviti :

21.mart konjunkcija Venere i severnog čvora...sudbinska ljubavna dešavanja.Osećaj prepoznavanja.Pratite svoje srece ovih dana i nećete pogrešiti

30.mart konjunkcija Venere sa Uranom..Dan koji donosi neke prelome emotivne momente. Krupne.Životne.

7.aprila sekstil Venere i Neptuna... Ispunjenje neke ljubavne želje.

e-max.it: your social media marketing partner