U petak,u 17:54 imamo mlad Mesec u znaku Bika na 28 stepenu 

 Prvi mlad Mesec ,nakon pomračenja u znaku Škorpije,polako nas izvlači iz jednog talasa lošeg raspoloženja. Delovaće prilično umirujuće,i lagano nas vraća u neku mirnu energiju. Jer su sama pomračenja bila prilično teška. Ovo je idealan dan da planirate nešto novo,ili još bolje da pokrenete nešto novo (i to može da bude neki dugogodišnji plan).JJupiter je prešao u znak Bika, Merkur je završio svoj retrogradni hod u istom znaku  , i  sve što budete pokrenuli ,će se za vas veoma brzo pokazati kao izuzetno dobra opcija.

Znajte svoju vrednost,i ne pravite bilo kakve životne kompromise u vezi toga.  Ne spuštajte svoje kriterijume.Ne kockajte se sa svojim ličnim osećajem vrednosti . Budite dosledni u onome što želite.Bik je znak koji je tvrdoglav,ali i stoji čvrsto na zemlji.Budite i vi takvi. Ulažite mudrije .I svoju energiju,i svoje vreme,ali i svoj novac.

Uživajte u sitnim životnim zadovoljstvima.U onome što vama stvara osećaj smirenosti. Ali to ne znači da treba da zanemarite svoja očekivanja.I poželjno bi bilo da imate krupna očekivanja.

Sa druge strane ,mlad Mesec u Biku vam pokazuje i vaš stvarnost. Ili bolje rečeno,koliko svesno kreirate svoju stvarnost.

Manifestujte.Napravite sebi vision board.Napišite ček izobilja. Sve ono što želite da materijalizujete.

 

Istog dana Mars je na 29 stepenu Raka( u sekstilu sa Mesecom i Suncem ). Ali bez obzira,Mars na ovom stepenu su  muškarci nepredvidive energije. Sudbinska dešavanja kroz porodične situacije. Kraj nečega,da bi nešto novo ,stabilnije moglo da udje u naš život. Ovo je slika muškog dubokog sukoba ličnosti. Posebno za one sa diskutabilnom genetikom.

29 stepen traži neobičan život.Iskakanje iz nekog odredjenog šablona,I to najbolje znaju svi koji imaju neku planetu ili podznak na ovom stepenu.

e-max.it: your social media marketing partner