Dobro jutro leptirići cvetići .Mesec je danas u znaku Raka,u konjunkciji sa Venerom,dok su Mars i Jupiter u kvadratu.Dan izuzetno promenljivih raspolozenja,velike emotivnosti,nekog unutrašnjeg nemira,potrebe da se istera neka svoja lična pravda. Nećete imati problema da bilo kome jasno i glasno kažete ne. 

Generalno,impulsivnost je nešto što biste danas trebali da kontrolišete. Budite oprezni sa osećajem da treba da kontrolišete neku životnu situaciju ili nekoga.Umesto teranja nekog inata,fokusirajte se na stvari koje su pozitivne u vašem životu. Naravno,impulsivnost je ponekad i dobra,ali samo ako ste potpuno sigurni u odluku koju biste danas doneli (ako je to nešto o čemu dugo razmišljate).To je već individualno. Uzmite u obzir kakve bi posledice neka vaša odluka donela. Pažljivo birajte svoje životne borbe.Jer je naznačen jak osećaj dokazivanja.I sebi i drugima. A nekada je borba nepotrebna.Nekada samo treba da pustite da vreme pokaže svoje.

Radite ono što najbolje znate.

Pazite kako trošite finansije .

Zapamtite da Jupiter uvek ima tendenciju da širi,i bez ozbira što je u kvadratu sa Marsom,ego nekih ljudi neće moći da se opiše rečima.A ego je često najveći neprijatelj i prepreka ka ostvarenom životu. Ne hranite svoj ego pokušavajući da impresionirate druge. Bavite se sobom.

Želim vam lep i prijatan dan

e-max.it: your social media marketing partner