Ovde je Merkur svoj na svome, u znaku u kome se najbolje snalazi, koji mu najviše prija, i u znaku u kome najbolje može da se prikaže i pokaže. Gospodar komunikacije.  Kratak, ali sladak  traznit koji treba iskoristiti za rešenje svih problema kroz komunikaciju,  putovanja, kupovinu automobila, telefona, televizora, za  neku dodatnu edukaciju, polaganje ispita, upis na neki kurs stranih jezika ili polaganje vožnje. Generalno, da naučite nešto novo. Sa Merkurom u ovom znaku znanja nikad dosta.

 

Ne postoji tema o kojoj Merkur o ovom znaku ne može da komunicira.Možda ne poznaje temu razgovora dovoljno dobro,ali to ga neće sprečiti da iznese svoj stav (kakav god on bio) .  Odličan period da dobijete sve informacije koje želite (mada će informacije i same nalaziti put do vas). Mnogo pitanja, radoznalosti, spontanosti, da kažete sve što mislite, posebno ukoliko vam se neko dopada.

 Gledaćete ljude koji ne ispuštaju telefon iz ruku, koji gledaju u telefon dok idu ulicom, i smeškaju se porukama koje dobijaju.  Ali ovde je vrlo malo emocija.Odnosno emocije su uslovljene količinom pažnje koju vam neko posvećuje kroz poruke. U prevodu, ukoliko vam se neko ne javlja 3,4 dana veoma lako ćete naći nekoga ko bi mogao da vam pruži to što želite. Odnosno nekoga ko moze da vas  zabavi igrom reči. I  neko  ko može da vam  drži pažnju,  da vam bude zabavno. Da vas nasmeje. 

Forsiranje  nekih površnih stvari. Jer ovde se ne ide u neke preduboke analize. Sve je u smislu rečenice, može biti, a ne mora da znači.I kako ćemo, lako ćemo. 

Iskoristite ovaj njegov traznit maksimalno, pokažite svetu zabavnu stranu svoje ličnosti. Pripremite osmeh, lepršave haljine vedrih boja, stavite koji pramenčić u kosu,naočare i uživajte u narednim danima.Vratite se  u detinjstvo,radite ono što vas je i tada čino srećnim, i ne dozvolite da vam bilo ko i bilo šta pokvare raspoloženje.

 

e-max.it: your social media marketing partner