6.juna, u 14:39 imamo mlad Mesec u znaku Blizanaca na 16 stepenu (gde će biti i Venera). 

 Mlad Mesec je uvek prilika za neki novi životni početak (pogledajte koje astrološko polje je vama u ovom znaku).  I možda ne možete da promenite neke životne situacije, ali sasvim sigurno da možete da promenite svoj ugao gledanja. Crno belo nije opcija sada. Postoje različite nijanse.

Ovo je energija koja nas tera da razmišljamo, a da emocije malo stavimo po strani (ili da iste racionalizujemo).  Donosi vam logične odgovore na pitanja koja postavljate sami sebi.

Blizanci su znak komunikacije, intelekta.  Pogledajte oko sebe, i unutar sebe.  Vreme je da uskladite svoj razum, sa unutrašnjim glasom. Preispitajte sebe, svoj život. Vratite se u period kada ste bili dete. Razmislite da li ste ispunili želje koje ste sada imali? Ili je možda vreme da sada to uradite. Mlad Mesec u ovom znaku govori da nikada nije kasno. Posebno za stvari koje vas usrećuju. Šta radite u svom životu, koga volite, u odnosu na to šta biste ipak radije radili ili koga biste više voleli ?

Svakako, ovaj promenljivi znak nudi više mogućnosti, opcija. A na vama je da izaberete najbolju za sebe. 

Razmislite o nekim novim veštinama koje biste voleli da razvijete. O svom načinu komunikacije sa drugima. O granicama koje imate. Ili nemate. Razmislite o tome. Budite pažljivi sa rečima koje koristite, a još više sa svojim mislima.

Sve ono što je suštinski dobro za vas, veoma je lako tokom ovog perioda.  Idite ka svemu što vam stvara radost.

e-max.it: your social media marketing partner