Aspekt koji je aktivan sutra jeste kvadrat Saturna i Venere. Jedan od izazovnijih aspekata, jer utiče na emocije. Svakako teži u natalu (znaju svi koji ga imaju u natalu) , nego u tranzitima (jer tranzit brzo prodje). Mislim na ovaj trenutni (ali ukoliko npr Saturn u Ribama pravi kvadrat sa vašom natalnom Venerom i to zna da potraje). Ipak, svaki izazovni aspekt ima za cilj da vas dovede do tačke mudrosti.

 Gde je Saturn, tu su lekcije. Venera je u Blizancima,i ona voli da uči .Ali nekako nema vremena, i sve to lekcije ne shvata preozbiljno, dok ne naidje na zid.

Sutra, ali i u narednim danima možete se osećati da vam je uskraćeno ono što vam je najviše potrebno, a sa Venerom u Blizancima, to bi bila komunikacija u pažnja. 

Naznačen osećaj nezadovoljstva, strahovi (da nismo dovoljno dobri, da ne zaslužujemo dobre stvari)  usamljenost, nevoljenost u emotivnim odnosima.  To može biti i  fizička udaljenost , distanciranje od partnera (prekid komunikacije, ćutanje) , ili bilo koja vrsta blokade kako biste dobili ono što želite. Ali nije to samo povezano se samo nekim trenutnim odnosom. Već to može biti osećaj kao da celog života nosite neki krst na ledjima, gde piše šampion promašenih odnosa. Pa se možete pitati dokle više. Pitanja zašto kao odgovor "ne", tamo gde vi želite da je "da".

Ali je dobar momenat za realnost.  Kao da konacno možete da gledate svojim očima, a ne kako vam je nametnuto ili kako želite. Shvatite ovo kao test koliko zapravo volite sami sebe.

Posebno prozvani će biti svi koji su u karmičkim odnosima.  Ali i u odnosima gde postoji veća razlika u godinama.

Ljubav je sreća i radost, patnja nije ljubav. A karmički odnosi pretežno se pretvore u omču oko duše, jer malo ljudi ima sposobnost da pogleda dublji smisao istog.Nemojte grčevito da se držite odnosa koji vas energetski iscrpljuje. Ako vas neko ne želi poželite mu srecan put i otvorite sebi prostora za nekog novog. Ako vi nekoga ne želite,skupite hrabrosti i presecite.Jer hteli mi to ili ne, vreme teče . Neke stvari ne možemo da promenimo, ali na neke mozemo da utičemo :-)
I nemojte sebi postavljati pitanje ,a da li cu ikada onda naći onog pravog(pravu).Svako je pravi u odredjenom momentu.Možda da ludo volite, možda da nesto naučite. Mozda da naučite da oprostite,i da vise cenite svaki trenutak u životu. Pogledajte koja je lekcija aktivna u vašem odnosu.

FInansije takodje mogu biti opterećenje. Nezadovoljstvo fizičkim izgledom takodje. Mali pad energije. 

e-max.it: your social media marketing partner