Mars, kao vatrena energije, ne oseća se dobro u znaku zemljanog Bika.  On voli akciju, a u Biku je potrebno da se spusti na zemlju. I da dobro razmisli o svojim reakcijama. Šta je vredno vaše energije ? Gde usmeravate istu? 

 Ovaj tranzit donosi f okus će biti na materijalnim stvarima,  jer Mars u ovom znaku motiviše novac, ali i svemu onome što je vama potrebno da biste se osetili sigurnim. On gleda šta je to što on ima, a ne šta imaju drugi. I Mars u ovom znaku pokazuje zašto je neko na vrhu, a neko ne. To ne znači da neće biti momenta  opuštanja (Bik je znak koji voli hedonizam, on voli uživanje na široko, galantno ) , svakako hoće. Ali opet sve nekako usporeno. I ne onoliko koliko želite. 

Najvažniji period tokom ovog perioda biće svakako   konjunkcija sa Uranom  (egzaktan aspekt 15.jula, ali imajte na umu da aspekt može da deluje par dana pre, ali i kasnije).  Posebno važno što je tu i Algol ( o ovome kada dodje vremena do toga). Svakako uticaće više na globalnom nivou, ali može i kod pojedinaca, posebno onih koji prirodno imaju malo napetiju energiju. Ili kod onih koji imaju neko svoje nezadovoljsto, pa će samo tražiti razlog da na nekome to ispolje.  Ako primetite neku situaciju koja deluje kao bezazlen sukob, ipak se sklonite. Budite mudri. Nemojte da nasedate na provokacije.

Mars u Biku nije svadjalački nastrojen, ali. Uvek ima ono ali :-)

Ovih dana mogu biti naznačeni  dramatični dogadjaji vezani za ekonomiju, promene u vrednosti kriptovaluta, problemi sa zemljotresima. Nekontrolisana  ponašanja pojedinaca koji mogu biti kao  tempirane bobe, dosta agresije, jak bes, pucanje fitilja, ali baš burno, problemi sa strujom. Dešavanja koja su potpuno van  vaše kontrole, a mogu da vam poremete život.

Ali isto tako može vam doneti priliku da potpuno promenite svoj život.  Da krenete u neki nov, na potpuno nov način. Daje vam hrabrost da uradite sve ono čega ste se plašili.

Zavisi. Jer tranziti samo pokreću ono što vi imate u svom natalu.

Razmislite kako da konsturktivno usmerite ovu energiju. 

e-max.it: your social media marketing partner