2.jul Neptun kreće svoj retrogradni hod, Merkur trigon Neptun I Merkur posle prelazi u znak Lava

29.stepen ovog dana izuzetno aktivan. Ovo je stepen filmskih desavanja (svih onih koji govorite sami sebi nema sanse). Možete dobiti neke bitne informacije.Verujte više svojoj intuiciji. Jer se ona ovog dana može pokazati kao nepogrešiva.

3.jul Venera trigonRSaturn, Merkur opozicija Pluton

Ovog dana aktivna su dva potpuno različita aspekta.Jedan nam donosi stabilnost kroz emotivne odnose ,dobre poslovne šanse I prilike.Dok drugi donosi  natezanje kroz komunikaciju, isterivanje pravde. Traženje nekog dubljeg smisla u svakoj reči, u svakoj rečenici. Izgovori,lažna ubedjenja.

5.jul Mars sekstil RSaturn

Sve ono na čemu dugo radite,dobija svoj krajnji rezultat.Bićete  I više nego zadovoljni. Svoju energiju ćete usmeriti u neke korisne stvari.

Bicete jasni,konkretni ,sazeti.Onako kako je to neophodno.

Odličan da da porazgovarate o poboljsanju finansija na poslu.

6.jul Mlad Mesec u znaku Raka

Odličan dan da pokrenete nešto novo. .Za novu životnu etapu. Za kupovinu nekretnine. Za neko porodično slavlje.

8.jul Venera sekstil Uran, Merkur sekstil Jupiter

Ovog dana možete  da očekujete dosta komunikacije.I to pre svega sa osobama koje su prostorno udaljene od vas.

Očekujte veliku mentalnu stimulaciju. Puno komunikacije. Iznenadna ljubavna dešavanja. Neko potpuno drugačiji može da vas zainteresuje.

Ali odličan da I da krenete na neko putovanje.

 

 

 

11.jul Sunce trigonRSaturn, Venera trigon RNeptun, Venera prelazi u znak Lava

Tajni ljubavni susreti. Emocije koje se kriju rečima,ali se delima pokazuju. Što manje govorite o svome emotivnom životu, duže ćete biti zadovoljni. I to se pokazuje I ovog dana.

 Odličan je dan za sve koji se bave nekim kreativnim poslom.

12.jul Venera opozicija Pluton

Emotivni odnosi na testu. Velika ljubomora,sumnja,paranoja.U sve .U iskrenost partnera,u emocije. Ljubomorne scene biće aktuelne sa obe strane.Potreba za kontrolom,manipulacijom takodje.

Mešanje ljudi sa strane.

15.jul Mars konjunkcija Uran

Izuzetno loš dan .Bes kao glavna emocija. Toksičnost takodje. Ali I potreba da neke stvari potpuno unistite u svom životu.Pazite se ove energije. Jer Uran uvek deluje kada se najmanje nadate. Izbegavajte putovanja, par dana pre i par dana posle.

18.jul Sunce sekstil Uran

Nove životne okolnosti, mogućnosti. Stvari gledate iz jedne drugačije perspektive. Odnosno potpuno ćete biti usmereni na sebe. Na energiju koju vi nosite u sebi I na razmišljanje kako da istu podignete na veći nivo.

 

 

 

 

 

 

20.jul Mars sekstil RNeptun, Mars prelazi u Blizance.

Vreme da svoju energiju usmerite ka obazovanju,  I tome da širite svoje horizonte. Imajte direktan pristup svemu. Bez ikakve zadrske.

21.jul Venera sekstil Jupiter, Pun Mesec u znaku Jarca na 29 stepenu

Idealan dan da ponovite neko putovanje.Da sebi ponovo priušite neki mini odmor,I to na neko mesto gde ste već bili. Pravite sami sebi neke lepe uspomene.

Pun Mesec na 29 stepenu Jarca vas poziva da na neke stvari iz prošlosti stavite definitivnu tačku.

22.jul  Merkur kvadrat Uran, Sunce  trigon Neptun, Mars trigon Pluton, u 09:46 Sunce prelazi u znak Lava

Sve što kažete shvatiće se kao poziv na svadju. Jezik će biti brži od pameti. Ali toliko brži,da ćete I sami sebe da iznenadite kada shvatite šta ste rekli.Ishitrene reakcije mogu da vas koštaju emotivnog mira.

23.jul Sunce opozicija Pluton

Sve ono što je mračno u vama, veoma lako može da izbije na površinu. Ovo je naznačen osećaj da neko pravi budalu od vas, I da je vreme da se to reši.

26.jul Merkur prelazi u znak Device, Sunce sekstil Mars

Realnost preuzima primat nad onim što želimo. Usporićemo svoj životni tempo. Važnije će nam biti da posmatramo dela. Bavite se sportom.

e-max.it: your social media marketing partner