59 minuta posle ponoći čeka nas mlad Mesec u znaku Raka.

 Mesec u Raku je svoj na svome. Tamo gde  pripada, gde se najbolje oseća. Rak je vodeni znak, vlada četvrtom kućom (domovina, porodični odnosi). Sam mlad Mesec je uvek prilika da započnemo nešto novo. 

 Tokom narednog perioda sasvim sigurno da ćete više biti usmereni na svoje porodične odnose. Dosta emotivniji. Ranjiviji. I to je možda i ključna reč za ovaj mlad Mesec.  Jer osećati je jednako ranjivost.  Nikada ne možete da budete sigurni u trajnost emocija.  Povećaće vašu osetljivost. Ali i svesnost o tome šta vam duša govori. Jer ona, kroz emocije komunicira sa vama. Emotivne rane koje imate vam mogu biti jasnije. Posebno ukoliko imate gard kada su vaše emocije u pitanju. Ukoliko vam je problem poverenje, ukoliko se teže otvarate ka drugim ljudima. Emocije treba da nas spajaju, a ne razdvajaju.

Više ćete biti okrenuti ka onim stvarima unutar vas, manje ka onim koje su spolja. Ako naučite da  prepoznate  svoje (onda i tudje) sebe lakše možete da pripremite za svaku životnu situaciju, ali ćete brže dolaziti do svakog cilja.

Dosta ćete se osvrtati na vašu prošlost, odrastanje, odnos sa roditeljima, porodičnu istoriju. Ali ukoliko ste i vi roditelj možete sebe da preispitujete dosta o vaspitanju svog deteta. Takodje, više će vas interesovati vaši koreni (jer razumevanje toga ko ste, odakle dolazite može da vam donese neki drugačiji životni uvid).

Dosta  vas može razmišljati o rešavanju stambenog pitanja.

 

 

e-max.it: your social media marketing partner