Kontakt email: [email protected]        Facebook

Od danas do 23.decembra Merkur je retrogradan.

Simbolizuje :učenje, pisanje, govor, jezik, putovanja, braću i sestre, rodbinu, pisma, ugovore, pregovore, knjige, izdavaštvo, novinarstvo, sva sredstva komunikacije, trgovinu,nestalnost, površnost, nervozu, manipulaciju (rečima).

U ovom periodu možete očekivati neke nesporazume, rasprave, vraćanje neki starih konflikata iz prošlosti. Remete se planovi, vlada jedan vid haotičnog.
Misli vam mogu biti poprilično konfuzne u ovom periodu.
Skačete sa jedne teme na drugu....Sa važne na nevažnu,i obratno.Letite od jednog do drugog problema ,a ne rešavate ništa.

Čuli ste za trovanje hranom sigurno?
Zamislite tek onda koliko se vaša dusa truje negativnim mislima,ili ružnim raspravama.
A taj otrov se ,hteli vi to da priznate ili ne odražava i na vaš život.

Budite oprezniji ako morate da potpisujete važne ugovore, podižete kredite, menjate posao, kupujete kola, kuću, stan ili poslovni prostor. 
Nešto iz prošlosti vraća u drugacijem obliku. Stari prijatelji,poznanici,ljubavi....
Uglavnom, ništa se sada ne dešava „slučajno“ i treba tragati za skrivenim značenjem, a neke stvari jednostavno preseći, prihvatiti, menjati pristup, principe, metode... praviti selekciju ljudi, donositi neke odluke. 
Ovaj retrogradni ciklus   će biti onaj koji prisiljava da se razmotri da li ili ne pravite pravi izbor. Nemojte „popravljati“ ljude, ne gubite svoje vreme I svoju energiju na to.
Nemojte dopustiti da vam kradu radost. 
Vreme da zastanete i pogledate sebe, svoj život, ljude oko sebe. 
Razmislite malo o sebi i svom životu....

e-max.it: your social media marketing partner